Eğlenceli dinamizm
MODA

Eğlenceli dinamizm

Retro kesimlerden canlı desenlere, 3D efektlerden feminen çizgilere, Calzedonia bu yaz ihtiyaç duyduğumuz pozitif enerjiyi swimwear koleksiyonuyla vadediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Temmuz 2020

2020 yazı kesinlikle diğerlerinden farklı olsa da pozitif enerjisini asla kaybetmedi. Yaz aktiviteleri Temmuz ayı ile başladı. Tabii, mesafeli olarak... Yine de denizin ve güneşin tadını çıkarmanın birçok yolu var. Yeni anılara eşlik edecek plaj tasarımlarında da seçenekler sonsuz. Calzedonia, 2020 yazını geniş bir koleksiyon ile karşıladı. Amacı ise sadece dikkat çekici tasarımlar sunmak değil, tasarımlarıyla hikayelere ortak olmak. Bu yüzden koleksiyonda her stile ve bedene uygun tasarımlar bulmak mümkün. Klasik üçgen bikinilerden retro yüksek bellere, bant modellerden spor kesimlere seçenekler çok geniş.

Ünlü fotoğrafçı Ben Watts tarafından Güney Afrika'da çekilen yaz kampanyasında da koleksiyonun yansıtmak istediği tüm doğallığı ve enerjiyi hissediyorsunuz. Farklı temalardan oluşan koleksiyonda canlı renkler, 3D efektler, parıltılı kumaşlar, vintage parçalar, zamansız kesimler, çiçek, egzotik ve Inka desenleri öne çıkıyor. Mayo ve bikini kesimlerinde de çeşitlilik ön planda tutulmuş. Plajda geçen bütün bir gün hayal edilerek yaratılan tasarımlar, ünlü İtalyan markadan beklendiği üzere konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Koleksiyondaki Mini-mi adlı kapsül koleksiyonda ise kızıyla uyumlu bir görünüm isteyen annelere özel rengarenk tasarımlar yer alıyor. Tüm sınırları ortadan kaldıran ve koleksiyonunu tüm tarzlara hitap edecek şekilde genişleten Calzedonia, yaz boyu eğlenceli, rahat ve zengin bir plaj stilini garantiliyor.