Dior Pop-Up mağazasını Bodrum'da açtı
MODA

Dior Pop-Up mağazasını Bodrum'da açtı

Rüya gibi bir resort destinasyonu olan Bodrum, Yalıkavak Marina’da yer alan çok özel bir mağaza ile ilk kez Dior’a ev sahipliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2020

Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan Dioriviera kapsül koleksiyonuyla birlikte bu mağazaya özel olarak seçilen ürünlerin de bulunduğu pop-up mağaza, 1 Temmuz'dan itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı.

Marinada konumlanan ve iki kata yayılan bu özel mağazanın teras katında, Bodrum'un büyülü güzelliğine farklı bir noktadan bakılırken masmavi sulara karşı keyifli sohbetler gerçekleştiriliyor. Dior'un ikonik motifi Toile de Jouy, ferah terasla birlikte tüm mağazayı gri, mavi ve pembenin pastel tonlarıyla süslerken; yaz atmosferinin tüm mağazada hissedilmesini sağlıyor. Mösyö Dior'un şans yıldızını yeniden yorumlayan Romalı sanatçı Pietro Ruffo'nun eserleri Dior Book Tote, Saddle ve Diorcamp çantalar gibi sembolik parçaların üzerinde kendini gösteriyor. Yaz renkleri, desenlere birlikte adeta renkli bir oyun sahneliyor.

Dior kadın giyim, aksesuar, ayakkabı, çanta ve gözlük koleksiyonlarının yanı sıra Dior Maison ürünlerinin de sunulduğu riviera mağazasında Bodrum baskılı ürünler, yaz sezonunun sürprizi oluyor. Dior Maison'un toile de jouy desenli Amerikan servis, mum, kalem ve defter gibi ürünleri de bu çok özel mağazada sunuluyor.