Fenty x Amina Muaddi koleksiyonu geliyor
MODA

Fenty x Amina Muaddi koleksiyonu geliyor

Rihanna'nın lüks giyim markası Fenty özel bir kapsül koleksiyon için kült ayakkabıların yaratıcısı Amina Muaddi ile iş birliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2020

Rihanna'nın lüks giyim markası Fenty için ayakkabı tasarlayan Amina Muaddi hesabından paylaştığı fotoğrafla koleksiyonun yakında satışa çıkacağını duyurdu.

Modern Cinderella ayakkabılarının yaratıcısı Amina Muaddi, Rihanna ile bir araya gelerek, Fenty için yeni bir kapsül koleksiyon oluşturdu. 15 Temmuz'da satışa sunulacak olan Fenty x Amina Muaddi koleksiyonu hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor.

HAYALLERİNİN AYAKKABILARINI TASARLIYOR

Son dönemde herkesin ayağında ayakkabılarını gördüğümüz Amina Muaddi; "Yarı Ürdünlü ve yarı Romanyalıyım. Hayatım ağırlıklı olarak bu iki ülkede geçti. Yedi yaşıma kadar Ürdün'de yaşadım. Annem ve babam boşanınca, annemle Romanya'da yaşamaya başladım. Teyzemin eşinin İtalyan oluşu nedeniyle aile olarak hayatımızın bir kısmı da İtalya'da geçti. Liseyi okumam için annem İtalya'ya yolladı. Ve Istituto Europeo di Design'ı bitirdim. Aslında ilk olarak hayalim moda editörü olmaktı ama sonra bir baktım bir markam olmuş." Ünlülere stil danışmanlığı yapan bir ekiple çalışmak onun önünü açan etkenlerden biri olmuş. Ve sonra bir gün stilist bir arkadaşı "Git rüyalarını yaşa. Hayal ettiğin ayakkabıyı tasarla" demiş ve şimdi de kendi deyimiyle "rüyalarının ayakkabılarını" tasarlıyor.