Gilan’ın Işığı Yepyeni Colors Of Life Koleksiyonu ile Parlıyor
MODA

Gilan’ın Işığı Yepyeni Colors Of Life Koleksiyonu ile Parlıyor

Gilan yaz mevsiminin neşesini taşıyan yepyeni Colors of Life koleksiyonunu sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Temmuz 2020

İstanbul ve Akdenizin eşsiz renklerinden ve bahçelerinden ilham alınarak hazırlanan koleksiyonda, tabiatın armağanı doğal renkli taşlar muhteşem renklerini eşsiz tasarımlarla birleştiriyor.

Colors Of Life koleksiyonu genç ve modern Gilan kadını ile buluşuyor. İstanbul Boğazı ve Akdeniz'in rengarenk bahçelerinden ilham alan koleksiyon; kolye, küpe ve yüzükleri kapsayan 43 eşsiz tasarımdan oluşuyor.

Renklerin enerjisi ve gücünü taşıyan Colors of Life koleksiyonu; opal, safir, pembe turmalin, zümrüt, yakut, moonstone, morganit, yeşil turmalin ve sitrin gibi doğal renkli taşlar Gilan'ın kadim ustalarının elinde eşsiz tasarımlarla hayat buluyor. Koleksiyonda modern kesimler, renk harmonileri ve inci detayları dikkat çekiyor.

Genç ve stil sahibi Gilan kadınına tatlı bir İstanbul meltemi sunan Colors Of Life koleksiyonu, renkli taşlar ve modern tasarımlarla mücevher dünyasına yeni bir soluk getiriyor.

Değerli taş kullanımında sadece Kimberly sürecine dahil madenlerden en yüksek kalitede taş seçimini yapan Gilan, renkli taş seçiminde de Avrupa'nın en güvenilir ve onaylı partnerlerini tercih ediyor.

Gilan'ın kültür elçisi kimliğini, renklerin enerjisiyle modern dünyaya taşıyan Colors Of Life koleksiyonu Gilan butiklerinde mücevher tutkunlarını bekliyor.