Les Benjamins The Beach of Momo'da
MODA

Les Benjamins The Beach of Momo'da

Yaz aylarının en gözde turizm rotalarından biri olan Çeşme, 2020 yaz sezonunda İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası Les Benjamins’in ikinci pop up mağazasına ev sahipliği yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Temmuz 2020

Lüks bohem konsepti ile yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of Momo, Les Benjamins pop up mağazası ile birlikte sezonun kadın ve erkek plaj modasını da bir üst seviyeye taşıyor. Eylül ayının sonuna kadar hizmet verecek olan mağazada Les Benjamins İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonu satışta olacak. Seul'den Busan'a uzanan, Kore'nin en popüler bisiklet parkuru "The 4 Rivers Path"den ilham alan SS20 koleksiyonu, zamansız ve giyimi kolay siluetlerden oluşan seçkin parçalar sunuyor.

The Beach of Momo'da yer alan pop-up mağazada Les Benjamins İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonu ve Tie Dye 2.0 kapsül koleksiyonunun yanı sıra havlu, terlik ve mayoların yer aldığı Resort koleksiyonu da satışta olacak.

Les Benjamins'in ikinci pop-up mağazası, 2020 Eylül ayı sonuna kadar The Beach of Momo'daki adresinde ziyaretçilerini bekliyor.