Miu Miu'dan Wonder Woman koleksiyonu
MODA

Miu Miu'dan Wonder Woman koleksiyonu

Wonder Woman, bugün geleceğin harika kadın nesillerini yaratacak olan genç kızların kendilerini bulacakları 3 yeni Miu Miu T-shirt tasarımında hayat buluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Ağustos 2020

Wonder Woman, asıl adıyla Temissira Prensesi Diana, annesi Kraliçe Hippolyta tarafından kilden yaratılmış ve Yunan Tanrıları tarafından büyülü güçlerle donatılmış bir kadın süper kahraman. Kadın haklarının erken savunucularından ve doğum kontrol hareketinin öncüsü Margaret Sanger'dan esinlenerek All Star Comics tarafından çizilen Wonder Woman, 1941 yılında ilk çıkışını gerçekleştirdi.

Annesi Kraliçe Hippolyta tarafından kilden yaratılmış ve Yunan Tanrıları tarafından büyülü güçlerle donatılmış bir kadın süper kahraman olan Wonder Woman, asıl adıyla Temissira Prensesi Diana, bu tasarımlarda arketip Amazon pin-up görsellerine yeniden hayat vererek, gerçek üstü atletik pozları yansıtarak ve dinozorlarla çabasızca savaşarak Miu Miu topluluğunun değerlerini sahipleniyor ve hayranlık uyandırmaya devam ediyor.

Gerek çizgi roman dünyasında, gerekse sinemada defalarca konu edilen ve farklı isimler tarafından canlandırılan Wonder Woman, bugün geleceğin harika kadın nesillerini yaratacak olan genç kızların kendilerini bulacakları 3 yeni Miu Miu T-shirt tasarımını süslüyor. Wonder Women bu tasarımlarda arketip Amazon pin-up görsellerine yeniden hayat vererek, gerçek üstü atletik pozları yansıtarak ve dinozorlarla çabasızca savaşarak Miu Miu topluluğunun değerlerini sahipleniyor ve hayranlık uyandırmaya devam ediyor.