Karakter Uyumu
MODA

Karakter Uyumu

Zarif ve eğlenceli iki isim; yeni Peekaboo ile oyuncu Zoey Deutch, Fendi Sonbahar/Kış 2020/21 kampanyasında buluştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ağustos 2020

Bade Çakar

Tasarım mirası ile vizyoner bakış açısını birleştirme konusunda Fendi'nin özel bir yeteneği var. koleksiyonlarıyla modern dünyaya hitap ederken, İtalyan köklerinden ilham almayı da unutmuyor. Bu başarıda Silvia venturini Fendi'nin payı elbette çok büyük. Kreatif direktör, modern ve klasik çizgileri tek bir parçada nasıl harmanlayacağını çok iyi biliyor. Özellikle de aksesuarlarda. Markanın ikonik çantalarından Peekaboo bunun en iyi örneklerinden. Nesilden nesile geçen ve her dönemin şıklık anlayışına uyum sağlayan Peekaboo, ilk defa İlkbahar/yaz 2009 defilesinde tanıtıldı ve o günden itibaren markanın ve It-bag listesinin en özel tasarımlarından biri oldu. Venturini Fendi, modelin zamansız stilini şu sözleriyle özetliyor; "Sadece bugün değil, gelecekte de kullanabilmek için bir Peekaboo satın alıyorsunuz. kızlarınız muhtemelen bu çantayı elinizden alacaklar!"

On yılı aşkın süredir popülerliğini koruyan Peekaboo'nun klasik görünümünün yanı sıra eğlenceli ruhu da her yıl farklı versiyonlarla güncelleniyor. Sonbahar/Kış 2020/21 koleksiyonunda bu kez model, kişiselleştirilebilir detayları ve "Geniş bir gülümsemeyi andıran" formuyla karşımıza çıktı. Yeni Peekaboo'nun tanıtımı için seçilen isim ise Zoey Deutch oldu. Onu Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri olarak tanımlamak yeterli değil. 25 yaşındaki Amerikalı oyuncunun farklı bir havası ve alışılmışın dışında bir tavrı var. Gereksiz iltifatlardan, cinsiyetçi etiketlerden hoşlanmayan ve bunu dile getirmekten korkmayan Deutch, kendi değerini bilen ve popüler kültürün alışılageldik güzellik kriterlerine meydan okuyan bir kadın. Kuşkusuz, Silvia venturini Fendi'nin dikkatini çeken de bu özellikleri oldu; eğlenceli, güçlü ve kadınsı oluşu...

Peekaboo'nun esprili, zarif ve stil sahibi imajıyla bütünleşen Deutch, yeni versiyonun yüzü olarak, Fendi'nin gerçekleştirdiği ilk global reklam kampanyasında boy gösterdi. Deutch'e göre ikonik modelle ortak noktaları, nüktedan ifadeleri.

Genç oyuncu, yeni Peekaboo'da en sevdiği özelliğin, kapağı açıkken gülümsüyormuş gibi görünmesi ve iki parçadan oluşmasının yarattığı sürpriz etki olduğunu söylüyor. Peekaboo ile zoey arasındaki ilişkiyi son derece samimi ve doğal bir şekilde vurgulayan kampanyanın yıldızı olan yumuşak dokulu, egzotik deri detaylı çanta ise Deutch'un cesur, ilginç ve enerjik kişiliğini yansıtıyor.