Cardi B, Balenciaga Sonbahar Kampanyasının Yüzü olarak Louvre Duvarlarında
MODA

Cardi B, Balenciaga Sonbahar Kampanyasının Yüzü olarak Louvre Duvarlarında

Balenciaga'da Cardi B hayranlığını gösterdi

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Eylül 2020

BALENCIAGA

Cardi B'nin popüler kültürün temsilcilerinden olduğu inkar edilemez. Megan Thee Stallion ile birlikte son şarkısı "WAP" geçen ay yaz ortasında gündemde dalgalar yaratmayı başardı. Şimdi, Balenciaga'nın Louvre Müzesi'nin dış cephesine asılan sonbahar kampanyasında, Paris şehrine tepeden bakan fotoğrafıyla hak ettiği ilgiyi almaya devam ediyor.

Cardi, geçmişte Demna Gvasalia'nın Fransız markasına olan sevgisini 2018 yılında çıkan şarkısı "I Like It:" ile rap yaparak gösterdi. "I like stunting, I like shining / I like million dollar deals / Where's my pen? Bitch I'm signin' / I like those Balenciagas, the ones that look like socks.'' Balenciaga'da Cardi B hayranlığını göstermekte gecikmedi sayılır.

Cardi B'nin fotoğrafı, Balenciaga'nın Temmuz ayında piyasaya sürülen 2020 sonbahar kampanyasında yer alan birçok fotoğraftan sadece biri, ancak yine de bir ilk olma özelliği taşıyor. Kreatif yönetmen Demna Gvasalia'nın 2015'te dümene geçtiğinden bu yana ünlü bir yüzü ilk kez bir kampanyada kullandı ve Cardi B'nin de yer aldığı ilk büyük moda ismi. Kampanya, markanın sık sık işbirliği yaptığı kişiler tarafından karantina sırasında tasarlandı ve kendi kendine üretildi. Gvasalia, Cardi B'nin görünüşünü seçen isimdi; asimetrik yaka, eldivenler ve tabii ki çorap gibi görünen ayakkabılar ile siyah bir gece elbisesi. Markaya göre, "WAP" rapçisi, Los Angeles'ta tanıdık bir ev ortamında karantina sırasında görüntüyü kendisi çekti. Oyuncaklar ve tek bir beyaz Balenciaga Neo Classic el çantasıyla çevrili bir arka bahçede uzanırken poz verdi.

Louvre ilan panosu Eylül ayı boyunca yerinde olacak olsa da, Paris'in tamamında olmak üzere; Tayvan, Çin, Güney Kore, Singapur ve Tayland'da da sergilenecek.