Katie Holmes, Khaite'in Kült Trikolarını 2020'ye Getiriyor
MODA

Katie Holmes, Khaite'in Kült Trikolarını 2020'ye Getiriyor

Oyuncu, başka bir viral moda anı daha yarattı

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Eylül 2020

Geçen yıl kaşmir bir büstiyerle görüldükten sonra Katie Holmes bu sezon alışveriş telaşınızı ateşleyene kadar istediğiniz her parçada özgür olduğunuzu bilmenizi istedik.

Aktris, New York'ta sade bir şıklıkla görülüyor, ancak rahat bir kıyafeti, Khaite'den bir saat içinde hızla tükenen ve en çok satanlardan biri haline getirmesi büyük bir olay. Uyumlu bej kaşmir bralette ve hırka giyen Holmes, taksi çağırırken görüntülenmişti. Kaşmir kot pantolon ve büyük boy güneş gözlükleriyle eşleştiren Kate, büstiyere bir göz atmamız için de bir omzundan düşen hırkasıyla yazdan sonbahara geçiş için mükemmel bir örnek oldu.

Görünüş, Instagram'da birçok paylaşım alırken ve kombin hakkında tweetlerle sosyal medyada hızla popüler oldu; markayı giydiği görüldükten sonra Khaite'in satışları yüzde 217 arttı ve büstiyer hala Khaite'in şimdiye kadarki en çok görüntülenen parçası oldu ve tabii ki, bir trendin de doğmasına yol açtı.

Ve şimdi, Holmes'un bunu tekrar yapmış olabilmesi pek de şaşırtmadı. Dün New York City'ye adım atan oyuncu, Khaite'in triko bölümünde bir kez daha alışveriş yaptıktan sonra zahmetsizce şık ve mevsim geçişine uygun görünen, bu kez bol kesim kot pantolon ve beyaz spor ayakkabılarla eşleştirdiği straplez beyaz örme bir üst seçti. Gösterişten uzak görünüm, Eylül ayında triko giymenin ve gardırobunuzu yeni sezona nazikçe hazırlamanın bir başka mükemmel örneği.