Ugg, Claire Tabouret ile İşbirliğinde Giyilir Sanat Koleksiyonunu Tanıtıyor
MODA

Ugg, Claire Tabouret ile İşbirliğinde Giyilir Sanat Koleksiyonunu Tanıtıyor

"Bu işbriliği, stüdyomun veya galerinin dışında yaşayabilecek bir şey yaratmam için beni zorladı."

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Eylül 2020

Courtesy of Ugg

UGG, Los Angeles'lı sanatçı Claire Tabouret ile son Sonbahar / Kış 2020 koleksiyonunda bir araya geldi. İlk olarak Tabouret ile İlkbahar / Yaz 2020 kampanyasında çalışan sanatçı, yeni eser yelpazesiyle geri döndü.

Kendine özgü portrelerinden esinlenen - Sitting and The Soldier - Tabouret ve Güney Kaliforniya merkezli markanın serisi, üç ayakkabı stili, bir ceket ve sanatçının figüratif kompozisyonlarını yansıtan bir çanta içeriyor. Tabouret, UGG ile çalışmanın nasıl bir şey olduğunu bir kez daha açıkladı ve şunları söyledi:

"UGG ile işbirliği yapmak, benim için yeni kısıtlamalar dahilinde yeni olanaklar bulma konusunda harika bir deneyim oldu. Kendi pratiğimde, tuvalin boyutu ve bedenimle fiziksel olarak yapabileceklerimle sınırlıyım, ancak UGG ile yakın çalışarak, süreçleri hakkında fikir edinebildim ve farklı bir kurallar dizisi dahilinde çalışabildim. Bu, kamusal alanda deneyimlenebilecek stüdyomun veya galerimin dışında yaşayabilecek bir şey yaratmam için beni zorladı. "


Diz üstü Çizme ve Kabarık Çizme en gözde parçalar arasında yer alıyor. Ek olarak, ayakkabı stilleri, zarif bir kama topuk ve dayanıklı kauçuk dış tabanın yanı sıra cesur renk paletiyle gelen sanat dokunuşlarına sahip. Markanın ikonik Coquette terliğine gelince, parça, tıpkı orijinali gibi ultra yumuşak ve artık bir sanat parçası.