Siyah Deri Blazer Sonbaharın Anahtar Parçası Olmak Üzere Yerini Aldı
MODA

Siyah Deri Blazer Sonbaharın Anahtar Parçası Olmak Üzere Yerini Aldı

Irina, Kaia ve Emily deri ceketlerinde ilham alın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Eylül 2020

Yaz şimdiden uzak bir anı gibi hissettirmeye başlıyor. Yaprakların rengi dönüyor, sıcaklıklar düşüyor ve herkes siyah deri ceketle sokaklara çıkıyor. Tüvit yünlerin ve hakilerin üzerine geçirip, yazdan sonbahara geçiş parçası oldukça açık: siyah deri ceket.

Irina Shayk, kısa süre önce J. Brand x Elsa Hosk bağcıklı ve oldukça kadınsı ceketiyle mükemmel bir şekilde taşımıştı, çiçekli bir mini ile de harika bir kombindi. Emily Ratajkowski, neon kapüşonlu uzun deri blazerini, siyah güneş gözlüklerini ve kısa bisiklet şortlarını giyerek, New York sokaklarında fütürist görünümüyle daha sportif bir yaklaşım benimsemişti. Kaia Gerber, siyah şort, gri kaşmir örgü, beyaz New Balance spor ayakkabı ve yakalı siyah deri ile daha klasik bir stille sokaklardaydı.

Tabii ki, hava gerçekten değiştiğinde, tüm bu miniler ve bisiklet şortları, yerini bol kot, takımlar ile uygun deri pantolonlara, şık tozluklara, örgü elbise veya klasik kadife ile kolayca bırakacaktır. Ayrıca altına kazaklar, basit bir tişört, uzun bir fular ve bere ile de üstünü tamamlayabilir veya ceketi basic bir bluzla dengeleyebilirsiniz.