Beymen Club 2020 Sonbahar Kış: Keşfetmenin Yeni Hali
MODA

Beymen Club 2020 Sonbahar Kış: Keşfetmenin Yeni Hali

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Eylül 2020

Beymen Club, Sonbahar / Kış 2020 sezonunda "Kendin gibi ol" mottosundan ve kişiselliğin özgürleştiren tavrından ilham alarak modaseverleri, keşfetmenin yeni haliyle tanışmaya davet ediyor.

Yalın ve grafik desen anlatımlarının, sürpriz detaylarla zenginleşen tasarımların öne çıktığı koleksiyon, form ve renklerle farklılaşıyor. Kişisel konforu merkez alan Beymen Club tasarımları, birbiriyle kolayca tamamlanabilen farklı renk, doku ve kumaş birliktelikleriyle yeni sezon için özgür kombin seçenekleri sunuyor.

Beymen Club 2020 Sonbahar / Kış Kadın Koleksiyonu

Teknik kumaşlar ve güncel formlarla sezona dinamik bir başlangıç yapan Beymen Club, sonbaharı kırmızı fuşya birliktelikleri, ekru ve kahve tonları ile karşılıyor. Twin hırka setlerinin modern anlatımlarla yeniden hayat bulduğu koleksiyonda; saten etekler, Beymen Club'ın yenilikçi tavrı ile grafik desenli sweatshirtler ve spor çizmelerle ya da kazak ve ekose gömleklerle kombinlenerek yepyeni bir kimlik kazanıyor. Deri grubundaki pardösü mont, pantolon ve etekler ise koleksiyonun güçlü tamamlayıcıları arasında yer alıyor.

Koleksiyonun gri, camel ve bej tonlarındaki jakarlı trikoları, likralı hafif teknik kumaş pantolon ve tulumları, detaylarla zenginleşen denim gömlekleri, ekose blazer ve kaşe ceketleri kolay kombin seçenekleri ile özgür bir sezon müjdeliyor.

90'lı yıllardan esinlenen siyah-beyaz tasarımlarda; jersey ve triko elbiseler, ekose kumaşlar ve desenli şifonlarla birleşirken; chunky trikolar, yıldız desenlerle kombinlenerek farklılaşıyor. Pullu kumaşlar ise sadece abiye formlarda değil, mini eteklerden, bodylere veya ceket yakalarına pek çok tasarımda karşımıza çıkıyor. Denim ve trikonun buluştuğu hibrit ceketlerin öne çıktığı grupta, küçük kutu form ceketlerden büyük blazerlara farklı ceket formları dikkat çekiyor. Koleksiyonun çift taraflı kullanılabilen iddialı ve fonksiyonel yelekleri ise Beymen Club'ın yenilikçi tavrını ortaya koyuyor.

Toprak tonlarındaki ekose jakarlı triko ve kazaklar, koleksiyonun en iddialı ve kolay kombinlenen parçaları arasında yer alırken; mavi, yeşil, haki ve tarçın tonlarındaki brokar desen pek çok ürüne hayat veriyor. Otantik ürünleri, Beymen Club ruhuyla yorumlayan koleksiyon materyal seçimi ve formları ile konforlu tasarımlar sunuyor.

Sezonun olmazsa olmazı dış giyimlerde; kemer oyunlarıyla modernize edilen paltolar, kapüşonu çıkarılabilen pardösüler, kaban ceketler, puf montlar ve shearling kabanlar öne çıkıyor. Nakış detayı ile geçtiğimiz sonbahar Beymen Club'ın favori ürünleri arasındaki yağmurluk, güncellenen renk seçenekleri ile yeni sezonda da yer alıyor.

Koleksiyondaki sneakerlar, postallar, deri çapraz askılı çantalar ve modern twill ipek eşarplar görünümü güncelleştiren önemli unsurlar olarak öne çıkıyor.