NetWork’ten Sınırları Aşan Koleksiyon
MODA

NetWork’ten Sınırları Aşan Koleksiyon

NetWork, çekimlerini Londra’da gerçekleştirdiği Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonuyla modayı dünyanın “yeni normal”ine kusursuzca 
adapte ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2020

NetWork, yeni sezonda sizi ülke sınırlarının epey uzağına, yeni nesil moda çekiminin tam ortasına ışınlıyor. Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak dünyanın "yeni normal" düzenine hızlıca ayak uyduran marka, Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonunda 360 derece görüntüler ve haritada işaretlenmiş şehirler aracılığıyla sofistike ve rahat bir stil üzerinden Avrupa başkentlerine özgü bir personayı yansıtıyor. Prodüksiyonunu Londra'da gerçekleştirdiği bu koleksiyonla NetWork, moda evreninin sınırlarını aşıyor.

Hayatın her alanında varlık gösteren erkeklere yönelik rafine ve konforlu tasarımlar arasında; kumaş pantolonlar, boğazlı kazaklar, hoodie'ler, gömlekler, tişörtler, montlar, blazer ceketler ve trençkotlar öne çıkıyor. Günün her anına adapte olabilen smart casual, aktif ve özgür görünümler, yeni formlar ve dinamik stil kodlarıyla tanımlanan NetWork erkeğine bambaşka bir hava katıyor. Teknolojinin yardımıyla geliştirilen özel kumaşlar, rahatlık ve işlevsellikleri sayesinde şehrin yüksek temposuna kolayca eşlik etmeye imkan tanıyor.

Siyah, beyaz, gri, bej gibi nötr tonların geniş yer kapladığı ürün seçkisi, zengin dokuları ve net çizgileriyle şıklığı gündelik yaşama mükemmel bir biçimde uyarlarken zaman veya mekan fark etmeksizin tüm okazyonlara kolayca uyum sağlayan modellerin her biri, modern, üretken ve yaratıcı yeni nesle selam gönderiyor.

Sonbahar/Kış 2020-21 aksesuar grubunda ise NetWork, mevsimin vazgeçilmez parçaları botların yanı sıra çok sayıda sneaker ve klasik ayakkabı alternatifiyle karşımıza çıkıyor. Zarif detaylarıyla dikkat çeken çanta, atkı ve şapkalar da sadeliğin gücünü kusursuzca ortaya koyuyor.

Koleksiyonun tamamına NetWork mağazalarından ve www.network.com.tr'den ulaşabilirsiniz.