Sonbahar Trendlerine Geçiş Parçaları
MODA

Sonbahar Trendlerine Geçiş Parçaları

Mevsimin esintili, doğal olarak durgun rahatlığını kucaklamanın bir yolu olarak kazakları, yünleri, botları ve yağmurlukları çıkarıyoruz. Sonbaharda yeni sezonun getirdiği yeni kıyafet fikirleri ve kombinleri oluşturma fırsatları için de trendleri takip e

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Ekim 2020

En sevdiğiniz küçük beyaz elbiseleri bir kenara koyun. Croc kabartmalı diz boyu çizmelerle birleştirilmiş uzun bir gömlekten daha iyi bir sonbahar kombini olamaz.

Deri Kemerli, Beyaz Elbise, Proenza Schouler ve SuperVee Çizme, Valentino

Takımların Gücü: İyi bir takım elbise seçeneği ile asla yanlış bir stil seçmiş olamazsınız. Blazer ceketi ya da siyah bir deri ceketi kendi favori pantolonunuzla eşleştirseniz de, altında basic beyaz tişört kullanarak görünümü zahmetsiz tutun.

Black suit forever.

A post shared by Romy Spector (@de_rococo) on Apr 27, 2020 at 4:03am PDT

PSC, Sunset Somewhere Tişört ve Acne Studios Ceket

Casual olmak, krem rengi ve rahat kesimleri de bir araya getiriyor. Hoodieler, şık bi güneş gözlüğü ile sonbahar sokak stilinde rahatlığı ve zahmetsiz şıklığı bir araya getiren iki parça.

Available for all your dog walking needs.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on May 5, 2020 at 9:33am PDT

Jogger pantolon ve kapüşonlu ceket, İpekyol

Sosyal medyadan ilham aldığımız bir trend varsa, o da balıkçı yaka üzerinde kazak detayıdır. Deri pantolonlarla eşleştirildiğinde sonuçlar zahmetsizce harika görünüyor.

Deri pantolon, Nanushka ve HM'den kaşmir balıkçı yaka