Emma Corrin: Yeni Nesil Diana
MODA

Emma Corrin: Yeni Nesil Diana

Crown'ın 4. sezonunda Prenses Diana'yı canlandıran Corrin'in setlerden stil anları.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2020

The Crown Season 3 geçen sonbaharda ekranlara geldiğinden beri, hayranlar dördüncü sezonunu ve Prenses Diana'nın uzun zamandır beklenen gelişini dört gözle bekliyorlar. Crown ailesi 1980'ler dönemine hazırlanırken, hayranlar Galler Prensesini (ve Prensini) daha fazla görmeyi bekliyor. The Crown, kraliyet tarihinden anları özenle yeniden yaratırken ve tam olarak gerçek gibi görünmesini sağlıyor. Prenses Diana ve Prens Charles'ı oynayan aktörlerin de canlandırdıklarının kraliyet ailesine benzemeleri şaşırtıcı olmamalı.

Prenses Diana, gelecek vadeden aktris Emma Corrin'in oynadığı Sezon 4'te ilk kez sahneye çıkacak. Yayınlanan bir açıklamada, "The Crown'ın dördüncü sezonuna katılmanın ötesinde heyecan ve onur duydum," diyen Corrin. " Serinin ilk bölümünden beri ekrandan gözümü alamadım ve şimdi bu inanılmaz yetenekli oyuncular ailesine katıldığımı görmek harika, gerçeküstü. Prenses Diana bir ikondu ve dünya üzerindeki etkisi büyük ve ilham verici olmaya devam ediyor. Onu Peter Morgan'ın yazıları aracılığıyla keşfetme şansı büyük fırsat ve ben onun anısına tüm emeğimi ortaya koyacağım! "

Crown ailesi 1980'ler dönemine hazırlanırken, hayranlar Galler Prensesini (ve Prensini) daha fazla görmeyi bekliyor. Emma Corrin, aynı zamanda da bir stil ikonunu canlandırıyor. Emma Corrin'in serinin 4. sezonundan şimdilik bize uzanan görüntüleriyle, stil ikonu Diana'nın unutulmaz anları, klasikleşen trendini yeniden canlandıracak gibi görünüyor.

Prenses Diana'nın gelinliğine ilk bakış.

Emmy ödüllü kostüm tasarımcısı Amy Roberts, Emma Corrin için bir tane oluşturmadan David ve Elizabeth Emanuel'in orijinal tasarımıyla aynı ruhu ve stili yakalamak istedi. Corrin, Diana'nın pembe puantiyeli takımından New York ziyareti sırasında giydiği ışıltılı elbiseye kadar Halkın Prensesinden ilham alan bir dizi görünüm giydi, ancak gelinlik en çok kraliyet ruhunu taşıyan şey oldu.

"Diana'yı bir arkadaşım gibi tanımak zorunda olduğumu hissediyorum. Kulağa çok garip geldiğini biliyorum, ama ondan harika bir arkadaşlık duygusu alıyorum. Sanırım zamanla, nazik bir empati ve anlayış duygusunu bir araya getirmeye başladım. "
"Onu gelinlik içinde ilk gördüğünüz sahneyi çekiyorduk, sanırım Londra'daki Lancaster House'daydık ve elbiseyi giymeme yardım eden yaklaşık 10 kişilik bir ekibim vardı, çünkü çok büyüktü."

İkonik Seyahat Stili.

Muhteşem hitinin gelecek sezonunda Prenses Diana'yı canlandıran Emma Corrin'in 4. Sezonun gerçek odak noktası olduğu hızla anlaşıldı. Oyuncu, Prenses Diana'nın saç stillerini, efsanevi 80'lerin kıyafetlerini ve dünya çapında gezilerinde çekimlere yaptı.

Diana'nın birçok kez kullandığı Concorde'da poz veriyor. Daily Mail'e göre The Crown, Diana'nın 1986'da Viyana'dan Birleşik Krallık'a döndüğünde gerçek hayatta çıktığı bir yolculuğu filme alıyor.

Prensesin 1983 Avustralya turunda kocası Prens Charles ile birlikte giydiği parlak pembe puantiyeli elbise de sahne alıyor. Kostüm departmanı fuşya görünümünü, büzülmüş yaka, ince bel, beyaz katlanır el çantası ve uyumlu fiyonklu şapka gibi ayrıntıları doğru bir şekilde kopyaladı. Görünüşe göre Corrin, halkı selamlamak için ellerini uzatırken prensesin turdaki gezilerinden bir anıyı yeniden yaratıyor.

Charles ve Diana, 1983'te bebek Prens William ile Avustralya'da bir kraliyet turuna çıktılar. Kraliyet ailesi 21 Mart 1983'te Alice Springs yakınlarındaki Ayers Kayası'nı ziyaret ederken fotoğraflandı. Diana şık beyaz bir elbise ve düz ayakkabılar giyerken, Charles haki safari stilindeydi. Crown'un kostüm departmanı, ikonik görünümleri yeniden yaratırken kesinlikle detaylara dikkat ediyor.

Diana'nın NYC Anları.

Brooklyn Müzik Akademisi'nde bir yardım galasına katılırken Prenses Diana unutulmaz bir Victor Edelstein elbisesi giymişti ve The Crown'ın 4. Sezonunun bu anı mükemmel bir şekilde yeniden yaratacağı görülüyor.

Prens William ve Diana.

Prens William ana rollerde yer almasada, Diana ve Charles'ın hikayesinde yerini tabi ki de alıyor.aktris Emma Corrin, genç bir aktör tarafından canlandırılan oğlu Prens William ile hamile bir Prenses Diana olarak görünüyor. Good Housekeeping'e göre sahne 1984'teki Buckingham Sarayı Paskalya Yumurtası avının bir rekreasyonu. Diğer çıkışlar Corrin'i Diana'nın şakacı bir şekilde oğlunu saray arazisinde yakalamaya çalışıyor olarak sahne alıyor.

Prenses Diana'nın Savoy Oteli ziyareti de yeniden yaratıldı.