Brooks Brothers şıklığı ile şehre dönüş başlıyor
MODA

Brooks Brothers şıklığı ile şehre dönüş başlıyor

Sonbaharın gelmesiyle yazlık yerlerden şehre dönüş başlarken kıyafetler de yazın rahatlığından çıkarak kış şıklığına uygun olarak güncelleniyor. İnce kumaşlı kıyafetlerin yerini her sezon kullanıma uygun uzun kollu gömlekler, ceketler, şık takımlar ve tre

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2020

Tasarım detaylarındaki şıklık ve kalitesi ile hazır giyim tarihinde iz bırakan Brooks Brothers; 2020 Sonbahar Koleksiyonu'nda yer alan parçaları bu sezonun modasına uygun ürünleri ile dolaplarda yerlerini almaya hazır. Ofis stilinin önemli parçalarından gömlekleriyle hazır giyim sektörüne öncü olan marka; tüm koleksiyonlarında yer verdiği gömleklerini, her sezon yeni teknolojilerle bir üst seviyeye taşıyor. Gömleklerini Non-iron teknoloji ile üreten Brooks Brothers; bu sezon gömleklerine yeni inovasyonlar ekleyerek ürünlerinin kullanım ömrünü uzattı ve ürün özelliklerini çoğalttı. Non-iron teknoloji ile tasarlanan ürünler kumaş yapısı nedeniyle ütü gerektirmiyor, günün uzun saatleri kırışıklıklara direnç gösteriyor ve yeni eklenen ekstra esnek streç özelliği ile kullanıcılarına maksimum rahat kullanım sağlayarak hareket alanını genişletiyor. Kullanılan kumaş, dikiş teknikleri, tercih edilen renk, desen ve modeller sayesinde konfor ve şıklığı buluşturan gömlekler; her bedene uygun kalıpları, farklı yaka ve manşet alternatifleriyle çeşitlik sunuyor. Yenilenen kalıpları ile daha fit görünmek isteyenler için"Soho'' kalıbı gömlek seçkisi içindeki yerini alırken; vücuda tam oturan yapısıyla kusursuz bir görünüm isteyen erkeklerin ilk tercihi olarak öne çıkıyor.

Klasik Giyimler Artık Daha Renkli! Mevsimin Sıcak Renkleri ile Güz Tonlarında Sonbahar Şıklığı…

Sonbahar için vitrinlerini iddialı tasarımlar ile süsleyen Brooks Brothers, yeni koleksiyonunda klasik parçaları modern dokunuşlarla yorumluyor. Kırsal ve rüstik renklerin harmanlanması ile yeni tasarımlarını şekillendiren marka, ayrıca yeni koleksiyonu ile klasik stilin renk trendlerini de belirliyor. Sonbahar için ideal sıcak renk paletleri ile hazırlanan tasarımlar; toprak tonları, griler ve güz mevsiminin keyif veren renkleri bir araya gelerek sezonda hakimiyetini ilan ediyor. Sezonun trend ürünleri düğmeli yaka gömlekler, yumuşak pamuklu trikolar ve t-shirtler aracılığı ile şık görünüm vaat ederek klasik giyimdeki tek renk modasının da üzerini çiziyor.

Adım Adım Klasik Şıklık…

Klasik giyim unsurları her sezon birbirleri ile şıklık yarışına girerken Brooks Brothers' ın yeni sezonu için 1818 Ayakkabı Koleksiyonuna eklediği minimalist ayakkabılar, tarzları ile haftanın tüm günlerine uyum sağlıyor. Hafta içi ve hafta sonu şıklığı için rahat kullanımı ile öne çıkan ayakkabılar trend görünümleri ile her stildeki kombinleri tamamlıyor olacak.

2020 Sonbaharında Trend Alarmı: Parkalar…

Tüm giyim parçalarında yüksek kaliteli materyaller kullanan Brooks Brothers' ın yeni sezonunda yer alan dış giyim parçaları da şıklıkları ile öne çıkıyor. Su geçirmez naylon ile tasarlanan klasik parka ve sofistike trençkotlar ani hava değişimlerine karşı dolapların vazgeçilmezleri arasında yerlerini alıyor. Aynı materyalden üretilen yağlı pamuklu ceket, klasik cekete yumuşak bir his eklerken, su geçirmezlik özelliğini de koruyor. Sıcak yaz günlerinden serin Sonbahar havalarına geçişi temsilen hazırlanan koleksiyonda yer alan iki periyoda uygun parçalar sezonda büyük ilgi görüyor.

Bu Sonbahar Kadın Trendlerinde Feminen Tasarımlar İlgi Görüyor…

Brooks Brothers' ın kadın giyim koleksiyonunun ilk göze çarpan detayları; feminen botanik desenler. Pierre Marie tarafından Brooks Brothers için tasarlanan kendi duvar kağıtlarından ilhamını almış; çizgili bir silüete sahip çiçek deseni Kadın Koleksiyonu'nda baş rolü oynuyor. Bu sezon soğuk tonlardaki renk paleti ile sıcak ve altın tonlarının birleştiği koleksiyonda marka, Batı Amerika'nın geniş ovalarının nostaljik romantizminden esinlenen sofistike bir hava yaratıyor. Brooks Brothers'ın kusursuz dikiminin görüldüğü kadın koleksiyonunda göze çarpan detaylar; çekici nakışlı bluzlar ile kombinlenen pamuklu takımlar ve onu takip eden cam yeşili, soluk mavi ve kum beji elbise takımı, yazın son günlerinde yumuşak ve aynı zamanda zengin bir görünüm sağlıyor. Markanın iddialı modelleriyle kadınlar bu sezonda zarif görünümleriyle şıklık yarışına giriyor.

Brooks Brothers kalitesini deneyimlemek için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, Optimum Outlet, Ankara Panora, İzmir Hilltown AVM Brooks Brothers mağazalarını, Akmerkez Edwards, Kalamış Edwards, Antalya Land of Legends Edwards mağazalarını ziyaret edebilir ya da Edwards Online'a kolaylıkla erişebilirsiniz.