First Lady Jill Biden'ın Stiline Zaman Yolculuğu
MODA

First Lady Jill Biden'ın Stiline Zaman Yolculuğu

Şimdilik tüm gözler Joe'nun üzerinde olabilir, ancak  eğitimci, gururlu bir anne ve "şakacı" bir büyükanne olarak bilinen Jill'i unutmayın. Kocasının zaferinin yanında, Jill Biden da kişiliği ve tarzıyla da kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Jill Biden

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Kasım 2020

Kendine özgü bir tarzı sürdüren First Lady: parlak, cesur renklerde, keskin aksesuarlarla klasik ayakkabılar tercih ediyor. Eski Başkan Barack Obama'nın 2008'deki açılış töreninde diz boyu çizmelerinden, "Late Night with Seth Meyers'a konuk olduğu anlardaki stillerine...

  • Jill, yıllardır bir eğitimci. İngilizce öğrettiği Northern Virginia Community College'da uzun zamandır profesör. The L.A. Times'a göre Başkan Barack Obama'nın ilk göreve başlamasından hemen önce 2009 yılında üniversitede çalışmaya başladı.

Jill Biden, 20 Ocak 2009'da Washington, D.C.'deki Açılış Balosunda.

  • Jill, öğretmenlik yapmaya devam ederse Beyaz Saray'ın dışında ücretli bir işte çalışan tek First Lady olabilir. Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada "Öğretmeye devam edeceğim. Bu önemli bir şey ve insanların öğretmenlere değer vermesini, katkılarını bilmesini ve bu mesleği yükseltmesini istiyorum" dedi.

"Late Night with Seth Meyers" programı konuğu Jill Biden, New York 2016.

  • Dr. Jill Biden, 1951'de New Jersey'de doğdu ve ebeveynleri büyüdü. Delaware Üniversitesi'nde İngilizce lisans derecesini aldı. Doktorasını almadan önce iki yüksek lisans derecesi aldı: biri 1987'de Villanova Üniversitesi'nden İngilizce, diğeri 1981'de West Chester Üniversitesi'nden.

  • Peki, Joe ve Jilln nasıl mı tanıştı... Jill, Twitter'da rastgele bir telefon görüşmesi ile kocasıyla "tanıştığını" yazdı. " 'Numaramı nasıl aldın?' diye sormuştum, 1975'te bir Cumartesi günü beni birdenbire aradığında Joe ile konuştuğum ilk sözler bunlardı "diye yazdı.

Wells Fargo Center'da Demokratik Ulusal Kongresi, 27 Temmuz 2016, Philadelphia, Pensilvanya ve Jill Biden, 6 Mayıs 2011'de Beyaz Saray'da Anneler Günü etkinliğinde.

İlk buluşmalarından söz eden Jill Biden, "Ben son sınıf öğrenciydim, kot pantolonlu ve tişörtlü erkeklerle çıkıyordum, Joe kapıma geldi ve spor bir ceketi ve mokaseni ayakkabıları vardı. Düşündüm ki, ' bu asla işe yaramayacak, bir milyon yıl da geçse, bu ilişki yürümez. O benden dokuz yaş büyüktü! Ancak ardından Philadelphia'da A Man and a Woman'ı izlemeye gittik ve gerçekten de başarılı bir çıkma teklifi oldu. "

Jill Biden, 12 Mayıs 2016'da Lake Buena Vista, Florida'daki Invictus Games'in kapanış töreninde konuşuyor.

Şarm El Şeyh Havaalanı, Afrika turunun ilk ayağında, 6 Haziran 2010'da.

Bu elbiselerin cazibesi, uzun günler boyunca hem öğretmen hem de siyasi kişiliğinin arasındaki çok yönlülüğünde yatıyor: gün boyu diz boyu siyah süet çizmeleriyle mükemmel bir şekilde eşleşen tarzının ardından daha resmi etkinlikler için son derece modaya uygun stilettolarıyla göz kamaştırıyor.

Cumartesi gecesi First Lady olarak ilk görünümü için Oscar de la Renta'nın resort 2020 koleksiyonundan dökümlü yakalı asimetrik siyah çiçekli bir elbise giymeyi seçti.

Amerikalı tasarımcı Brandon Maxwell'in geçtiğimiz hafta Demokratik Kongre'ye konuşma yapmak için giydiği ilkbahar / yaz 2021 koleksiyonundan koyu orman yeşili elbisesi, Lady Gaga ve Rihanna gibi ünlüler tarafından da sevilen New York merkezli genç bir eşcinsel tasarımcıyı savunmak için moda camiasında oldukça önemliydi. Sürdürülebilir moda markası Gabriela Hearst'ten ilk başkanlık tartışmasına kadar muhteşem bir orman yeşili elbisesini yeniden giymeyi tercih etmesi, Biden'ların gezegenin geleceğini önemsediklerinin mesajını vermelerinin de bir yolu olabilir mi?

Jill Biden ve kızı Ashley Biden 28 Şubat 2016'da Hollywood & Highland Center'da 88. Akademi Ödülleri'nde.