Yenilenen Kadrosu ve Stil Anlarıyla İkonik Seri Yeniden Yaratılıyor
MODA

Yenilenen Kadrosu ve Stil Anlarıyla İkonik Seri Yeniden Yaratılıyor

Hey, Yukarı Doğu Yakası, Gossip Girl'ün yeni oyuncu kadrosuna merhaba deyin. New York City'deki setten yeni fotoğraflarla, HBO Max'in yıldızları ilk kez Metropolitan Sanat Müzesi'nin basamaklarında bir araya gelerek serinin ikonik anlarını yeniden yaratıy

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Kasım 2020

Eski bir Gossip Girl hayranı olsanız da olmasanız da, yeni nesil Gossip Girl günümüz hayatına tamamen adapte olmuş bir şekilde geliyor. Ve bununla birlikte, bize ilham olacak daha fazla stil anıyla da tabi ki... Bu sefer daha az saç bantları, ve onların yerini alan bisiklet şortları, daha çok diz boyu çizmeler ve sweatshirtler görmeye hazır olun.

Orijinal dizinin her bölümünde sanki bir moda şovu izliyormuşcasına merakla beklediğimiz anlar, en iyi tasarımcılardan bir çok parçayla giydirilen oyuncu kadrosuna imza atan isimlerle doluydu ; Anna Sui, Marc Jacobs ve Elie Saab... Yeni nesil Doğu Yakalıları giydirmek için daha özgün ve gerçekçi bir yaklaşım benimseyen isimlerle de, yeni nesil seri, Gossip Girl'un ikonik moda anlarını yeniden ekranlara taşıyacak.

Met'in basamaklarında oyuncu kadrosunu yakalayan kameralar, 2021'in başlarında yayınlanması beklenen yeni serinin modasına dair de bir bakış sunuyor. Kristal süslemeli saç bantları ve rahat polo gömlekler artık geride kaldı. Onların yerine: yüksek topuklu deri botlar, bisiklet şortları ve sokak modasından ilham alan kapüşonlular var. Daha kapsayıcı bir oyuncu kadrosu ve daha fazla queer temsiliyle zamanı ve kültürü daha doğru yansıtmayı amaçlayan dizi, dünyamızda değişen yeni yaklaşımlarla da uyumlu. HBO'nun seriyi yinelemesi, Evan Mock, Eli Brown, Zión Moreno, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Smith, Thomas Doherty ve Whitney Peak gibi NYC'nin havalı gençlerini oynayacak genç yetenekleri de bir araya getirdi. İlkbaharda duyuruları yapılmaya başlanan serinin yıl boyunca da gelişmeleri devam etti.

Gossip Girl'ün bu yeni hali, Lively ve Meester gibi orijinal yıldızlarla birlikte değil, ancak yine de hikaye tabi ki onların üzerine. Seri için yapılan açıklamada: "Yeni nesil New York'lu gençler Gossip Girl'ün sosyal gözetimi ile tanıştı. Prestijli serisi, sosyal medyayı ve değişen stil anlarını da ele alacak. New York'un kendisi de geçen yıllar boyunca değişti. "

Senarist Joshua Safran da bu versiyonun daha ''kapsayıcı'' olacağına dair ifadeler de bulunmuştu. Geçen Kasım ayında "Sanırım orada olduğum süre boyunca tek eşcinsel yazar bendim. 90'larda New York'ta özel okula gittiğimde bile, okul Dedikoducu Kız'da olanları tam olarak yansıtmıyordu. Yani, bu sefer potansiyel karakterler sadece ''beyaz'' değil. Bu dizide çok fazla içerik var. Bu, dünyanın şu anda nasıl göründüğü, zenginlik ve ayrıcalığın nereden geldiği ve bununla nasıl başa çıktığınız ile ilgili çok fazla ayrıntıyı barındırıyor. Söyleyemediğim şey, burada bir değişim olduğu ve bunların hepsinin de değişen dünya bakışımız ile ilgili olduğu. "

Yeni Gossip Girl'ün 2021'de tam olarak ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi yok, ancak o zamana kadar bu sahne arkası fotoğraflarının her son pikseline kadar bakacağız. XOXO.