Lily -Rose Depp Chanel ile Hayatını Konuştu
MODA

Lily -Rose Depp Chanel ile Hayatını Konuştu

Chanel, Lily-Rose Depp ile Karim Sadli'nin gözünden bir fotoğraf çekimi ile Virginie Viard tarafından hazırlanan en son Resort 21 koleksiyonunun lansmanını kutluyor. Bazaar.com, 21 yaşındaki yeni çocukla sosyal medya ile olan ilişkisi, değişen dünya ile

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Kasım 2020

Son yedi ayını, akıl sağlığın açısından nasıl idare ediyorsun?

Lily-Rose Depp: Bence şu anda herkesin akıl sağlığı hakkında konuşması harika. İnsanlar ne yaptıklarını ve nasıl idare ettiklerini görmek için arkadaşlarını ve ailelerini kontrol etmeye zaman ayırıyorlar. Ve bence bu zamanda fark etmeye başlsdığımız güzel bir şey, hepimiz gerçekten her zamankinden daha fazla birbirimize ihtiyaç duyuyoruz.

Her gün yeni bir günde gibiyim ve belli ki, tüm günlerinde inişler ive çıkışları var. Aslında yaz boyunca İrlanda'da bir film çekiyordum, bu inanılmazdı. Yeniden çalışma fırsatına sahip olduğum için çok minnettarım. Bunu çok fazla ayrıcalıklı bir yerden deneyimleyebileceğimi biliyorum. Bir aileyle çevrili olduğum için gerçekten mutlu hissediyorum.


Bu sırada etrafınız in aynı isanlarla çevreli gibi, çevrenizin küçüldüğünü hissediyor musunuz?

Sanırım bu gibi zamanlar ... size kimin gerçekten değerli olduğu hakkında çok şey gösteriyor. Ama altı ay veya daha uzun bir süredir arkadaşlarınızı göremediğinizde gerçekten kimi özlediğinizi daha fazla fark ediyorsunuz. Bence kesinlikle perspektife çok şey katıyor. Ve ben de dahil pek çok insan umarım bu konuyu çok fazla düşünmüştür. Aynı zamanda sadece kendinizle oturup kendinize nefes alma ve hissettiklerinizle yüzleşme alanı yaratmak için harika bir fırsat oldu, çünkü açıkçası, pek çok insan için harika bir büyüme dönemi olduğunu düşünüyorum, bu kadar korkutucu bir zamanda böylesine olumlu bir şey...

Sosyal medyada çılgın bir paylaşoım yapmıyorsun, ama oradasın ve büyük bir takipçi sayısına sahipsin. Sosyal medyayla ilişkini nasıl görüyorsun? Sence ne işe yarıyor? Orada neyden uzak durmaya çalışıyorsun?

Kesinlikle hayatımda çok fazla yer kaplamasına izin vermekten kaçınmaya çalışıyorum çünkü bunun oldukça sağlıksız olabileceğini düşünüyorum. Ve tabii ki benim kuşağımın özellikle sosyal medya ile çok özel bir ilişkisi var. Bazen çok zor buluyorum, bu yüzden her zaman gönderi paylaşmıyorum. Herkesin istediğini söyleyebilmesi gerçeğinin iki yanı var.

Bence sosyal medya, özellikle bu yıl ve son birkaç yıldır süregelen aktivizm çağında inanılmaz bir rol oynadı. Bu açıdan bakıldığında, sosyal medya harika bir araç oldu. Bence önemli olan şeyler hakkında konuşma açısından gerçekten bizim neslimizin sesinin bir parçası haline geldi. Ama diğer taraftan, her şeyin açıkça artıları ve eksileri olduğunu düşünüyorum. Hayatımda uygun miktarda yer kaplamasına izin vermeye çalışıyorum.

Geçenlerde büyük bir doğum günü kutladınız. Eminim kutlama hayal ettiğiniz gibi değildi. 21. yaş hakkında ne hissediyorsunuz?

Bunun için Paris'teydim. Çok Paris'te işler yeniden açılmaya başlamıştı. Yaz boyunca kısıtlamalar hafifledi. Ama yine de ailem ve iki arkadaşımla güzel bir akşam yemeği yedim. 21. yaş gününün öneminin farkındaydılar. Kesinlikle özeldi. Bir noktada 21. doğum günü partim olacak. Bunu dört gözle bekliyorum.

Bütün bunlar olurken, giyim ve güzelliğine nasıl yaklaşıyorsun? Daha iyi hissetmek için giyinmek mi istiyorsun? Yoksa kaşmir eşofman modunda mısın?

Kıyafetlerimi o kadar özlüyorum çünkü New York'a uzun süredir gitmedim. Bütün giysilerimi orada bıraktım, çünkü ben oradan ayrıldığımda her şey yolundaydu ve bir ay sonra geri döneceğimi düşündüm. Şubat ayında paketlediğim bir bavulla yaşıyorum. Ama aynı zamanda Paris'teydim ve Paris'te annemin dolabı da var ki bu benim için çok iyi.

Her zamankinden çok daha fazla eşofman ve pijama havasındayım. Ama yine de dürüst olmak gerekirse giyinmek için günler yaratıyorum. Bir şekilde biraz da yaşamalısın. Kesinlikle hala tam, sevimli bir kıyafet giyeceğim ve makyajımı ve her şeyi yapacağım günler de gelecek. Neden olmasın? Paris'teki evimde koleksiyondan küçük bir göbek zincirim var. Onu giymenin farklı sevimli yollarını buluyorum. Ayrıca bunun ruh halinizi yükselttiğini de düşünüyorum. Dünya son zamanlarda çok hareketsiz ve sadece daha durgun anlar var. Bence sıkıldıysan ya da moralin bozuksa giyinmek benim için oyun oynamak gibi. Sadece eğlenceli.


Gençliğinizden beri Chanel ile çalışıyorsunuz. O zamandan bugüne modayı ve evle çalışmayı nasıl görüyorsun?

Bu, Chanel hakkında her konuştuğumda bana çok fazla neşe ve onur getiren bir şey. Benim için çok özel. Chanel, küçüklüğümden beri hayatımın bir parçası çünkü annemin onlarla uzun bir ilişkisi var ve ben bebekken annemin dolabından Chanel eşyalarını çaldığıma dair de pek çok anım var. Annem ve büyükannem her zaman Chanel parfümü kullanırdı. Bu gerçekten birlikte çalıştığım insanlarla da ilgili çünkü onlar sadece inanılmaz değil, aynı zamanda da her şeyden öte, sevdiğimiz ve özlediğimiz Karl [Lagerfeld] ile çalışmaktan dolayı da etrafınızda olması harika olan insanlar.