Coach x Basquiat İkonik Trençkot, Hadid, Moss ve J.Lo'nun Sokak Stiline Dahil Oldu
MODA

Coach x Basquiat İkonik Trençkot, Hadid, Moss ve J.Lo'nun Sokak Stiline Dahil Oldu

Her sezon ünlülerin tercihlerine gizlice ele geçirmeyi başaran giysiler var ve bunların görünüşte örtüştüğünü görmek ve bu Tasarımları, moda bağımlılarını aşık edebilecek ikonik bir görünüm haline getirmek uzun sürmez. Bu yıl, listeye giren parçalardan bi

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Kasım 2020

Söz konusu parçayı, New York sokaklarında dolaşırken Bella Hadid'in üstünde gördük. New Yorklu sanatçıya saygı çerçevesinde başlatılan Coach x Basquiat koleksiyonundan bir tasarımı olan klasik bej trençkot, 20. yüzyılın en önemli sanatçılarından biri olan ve Afrika sanatı ve Amerikan pop kültürüne yaptığı atıflarla tanınan Jean-Michel Basquiat'ın çizimlerini ve mesajlarını içeriyor.

Moda ve sanatı birleştiren ve Bella'nın bol paçalı pantolonu, siyah sweatshirt, rugan çizme ve Chanel çanta ile kombinlediği trençkotuyla göründü. Ancak Bella, yün ve pamuktan yapılmış, bol kesimli bu trençkotu giyen ve bilinen tek yüz değildi. Kate Moss ayrıca Londra'daki Hampstead mahallesindeki gezilerinden birinde, bu parçayı öne çıkarmak için tamamen siyah bir görünümle de karşımıza çıkmıştı.


Dahası, Jennifer Lopez gibi diğer ünlülerin gardırobunun bir parçası haline gelen parça; yırtık kot pantolon ve siyah yüksek topuklu botlarla birlikte kombinlenmişti. Sonbahar-Kış sezonuna ait olan parça, Coach çevrimiçi mağazasında da satılıyor.