Bir Dilekten Fazlası
MODA

Bir Dilekten Fazlası

Bvlgari Yeni Yıl Sezonu 2020

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Aralık 2020

Daha fazla mutluluk. Daha fazla ışıltı. Daha fazla heyecan. Daha fazla hayal. 2020 yeni yıl sezonunda Bvlgari sizi neşe, iyimserlik ve sınırsız heyecanla bezenmiş, coşkulu dilekler tutmaya davet ediyor. Her bir tasarımı için aynı tutkuyu ve yaratıcı ruhu ortaya koyan Romalı mücevher evi, yeni yıl sezonunu sevginizi paylaşmak, bir duyguyu armağan etmek ve bir rüyaya hayat vermek için benzersiz bir fırsat haline getiriyor. Bugünün sihrini yaşamak ve hayranlık duymak için mükemmel bir zaman: Eğer dileğiniz sevgi, duygu ve rüyalardan oluşuyorsa zaman bu bir dilekten çok daha fazlası #MORETHANAWISH.

DİLEKLER ŞEHRİ

Gökyüzünde bir yıldızı takip edin ve yıldız size Roma'ya doğru yol göstersin. Her Bulgari hikayesinde, her şey tam da burada, Roma'da başlar. Parlak yıldızları ve göz alıcı takım yıldızlarıyla sihirli bir gökyüzünden Roma'nın gösterişli parti gecelerine Sonsuz Şehir ilham verici ve unutulmaz kutlamalar için mükemmel bir arka plan oluşturuyor.

Roma'nın festival ruhu çabasızca fotoğraflanmış, en derin mutluluk duygularıyla bezeli, kaygısız ve hafif anları yansıtan karelere taşınıyor. Bvlgari'nin dünya çapında mağazaları ise mistik gökyüzünden esinlenen detaylarla süsleniyor. Bvlgari Yeni Yıl Sezonu 2020 kampanyası Sonsuz Şehir'in aurasını dünyanın dört bir köşesine taşıyor.

DİLEK TAKIMYILDIZLARI

Mağazalarda Bvlgari dilekleri harikulade takımyıldızlarına dönüşerek markanın en ikonik tasarımlarının arkasında gizli sınırsız yaratıcılık gücüne, derin semboloji bilgisine, kadim sırlara ve en hayranlık uyandırıcı harikalara atıfta bulunuyor.Güçlü aslan, nefes kesici tavus kuşu ve büyüleyici yılan Bvlgari'nin ket vurulamaz yaratıcılığını ifade ederken mavi üzerinde kullanılan altın parlaklık, sezonun en arzu uyandıran hediyelerini içinde gizliyor. Peki ya hayalleriniz nasıl gerçeğe dönüşüyor? Tüm hayallerin gerçeğe dönüştüğü sihirli Roma gökyüzünü canlandıran paketlemeler, yeni yılı unutulmaz kılıyor.