Fas'a Geri Dönüş: Saint Laurent Yaz 2021
MODA

Fas'a Geri Dönüş: Saint Laurent Yaz 2021

Sanat yönetmeni Anthony Vaccarello Yaz 2021 koleksiyonunu Saint Laurent'in Marakeş'teki mirası Jardin Majorelle’de çekilen video ile 15 Aralık'ta görücüye çıkarıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Aralık 2020

Saint Laurent, Covid-19 pandemisi uluslararası moda takvimini nasıl değiştirdiği göz önüne alındığında, Paris Moda Haftası'ndan ayrılan ve 2020'de koleksiyonlar için kendi hızını belirleyen ilk büyük Fransız moda eviydi. Moda devi 15 Aralık'ta (yarın) İlkbahar/Yaz 2021 Kadın koleksiyonunu sunmaya hazırlanıyor.

Saint Laurent'in Anthony Vaccarello imzasını taşıyan Yaz 2021 koleksiyonu 15 Aralık'ta tanıtılacak. Yakın zamanda pandemi nedeniyle defile yerine video formatını tercih eden diğer rakip lüks moda evleri gibi Saint Laurent de bir video yayınlayarak en son tasarımları müşterisine sunacak.

YSL, Yaz 2021 koleksiyon videosu için mekan olarak efsane tasarımcı Saint Laurent'in Marakeş'te oluşturduğu vaha Jardin Majorelle'i seçti. Laurent için anlamı yüksek ve değerli bir yuva olan Jardin Majorelle, botanik bahçe ve turistik bir mekan olarak her fırsatta ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yaz 2021 koleksiyonu için Jardin Majorelle'de çekilen videodan bazı bölümler dev moda evinin Instagram hesabından paylaşıldı. Paris'teki Eyfel Kulesi'nin arka planında düzenlenen muhteşem açık hava kadın podyum gösterileriyle ünlü olan marka, Eylül ayında İlkbahar 2021 Erkek koleksiyonu için çatıların üzerinden atlayan ve sonunda Eyfel Kulesi'ne bağlı yükseltilmiş bir pistte yürüyen modellerin yer aldığı bir film yayınlamıştı.


Jardin Majorelle

Saint Laurent şovlarının genellikle biraz gösteri içerdiği aşikar, bu nedenle beklenen yeni video hayal kırıklığına uğratmayacaktır.