Londra Moda Haftası'nın Şubat Kadrosu Açıklandı
MODA

Londra Moda Haftası'nın Şubat Kadrosu Açıklandı

İngiliz Moda Konseyi, Londra Moda Haftası'nın önümüzdeki Şubat 2021 baskısının geçici kadrosunu açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Aralık 2020

19 Cuma ile 23 Şubat 2021 Salı tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte hem kadın giyim hem de erkek giyim koleksiyonları bir vitrinde, dijital olarak LFW platformu ile Londra ve çevresinde yer alacak.

Katılan tasarımcıların, markaların ve kuruluşların tam listesi şöyle:

16Arlington, 1x1Studio, 8ON8, A. A. Spectrum, A.W.A.K.E. Mode, Accidental Cutting, Ahluwalia, Apujan, Art School, Asai, av vattev, Bethany Williams, Bianca Saunders, Bora Aksu, Central Saint Martins MA Fashion, Charlotte Knowles, Completedworks, Daniel w. Fletcher, David Koma, E. Tautz, Edeline Lee, Edward Crutchley, Eftychia, Eirinn Hayhow, Emilia Wickstead, Erdem, Eudon Choi, Fashion East, Feng Chen Wang, Geo, Halpern, Hill and Friends, Hillier Bartley, IA London, Jamie Wei Huang, Jenn Lee, John Lawrence Sullivan, JordanLuca, Kaushik Velendra, Labrum London, Liam Hodges, Lou Dalton, Luna Del Pinal, Lupe Gajardo, Lyph, Margaret Howell, Mark Fast, Marrknull, Matthew Miller, Matty Bovan, Maxxij, Misa Harada, Mithridate, Molly Goddard, Natasha Zinko x Duoltd, Olubiyi Thomas, On Off, Osman Yousefzada, palmer//harding, Paul Costelloe, Per Götesson, Preen by Thornton Bregazzi, Pronounce, Published by Qasimi, Ræburn, Ray Chu, Richard Malone, Richard Quinn, Rixo, Roksanda, Shoop, Simone Rocha, Sonia Carrasco, Stefan Cooke, Stephen Jones Millinery, Susan Fang, Tata Naka, Temperley London, Tiger of Sweden, Toga, Tokyo James, Vinti Andrews, Xander Zhou, and Yuhan wang.

Karma ilk dijital LFW, Şubat 2021'de gerçekleşecek

İngiliz Moda Konseyi (BFC) Ekim ayında, Ocak ayındaki erkek moda haftasının iptal edileceğini, bunun yerine Şubat ayında dijital ilk moda haftası için cinsiyetlerin birleştirileceğini duyurdu.

BFC, "BFC, İngiliz erkek giyim tasarımcısı şirketlerini koleksiyonlarını sergilemeleri ve satmaları için desteklemeye kararlı. Şubat gösterileri öncesinde satış malzemelerini uluslararası alıcılarla paylaşmalarını sağlamak için en iyi çözümleri bulma konusunda onlarla birlikte çalışacak" dedi.

BFC CEO'su Caroline Rush şunları söyledi: "Moda endüstrisi, yeni kurulan Pozitif Moda Enstitüsü doğrultusunda daha sürdürülebilir ve sorumlu bir geleceğe doğru ilerlerken, amacımız moda haftası modelimizi yeniden tanımlamaya devam ederek dijital ve teknolojik inovasyonu sunmak."