Fendi, Baguette Friends Forever serisinin yeni üyesi The Baguette Dance
MODA

Fendi, Baguette Friends Forever serisinin yeni üyesi The Baguette Dance

Fendi, The Baguette Dance'ı eğlenceli ve büyüleyici bir dokunuşla sunuyor. The Baguette Dance, The Paris Center'dan olağanüstü genç dansçıların inanılmaz yeteneklerini, zarafetini, duruşunu ve cesaretini sergiliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Aralık 2020

FENDI tarafından tasarlanan, neşeli hareketler ve coşkulu renkler dünyasına adanmış canlı yeni bir video projesi Baguette Dance, ikonik FENDI Baguette 5 farklı renkte (siyah, sarı, pembe , açık mavi ve kırmızı) ve çantanın benzersiz DNA'sına dokunarak, genç ama zamansız kalitesini yakalarken arkadaşlığın gücüne dokunuyor.

FENDI Baget, zarif bir hızda hareket içinde enerjisi de herkese aktarıyor. Müzikle hareket eden ve eşsiz Fendi jimnastik kıyafetleri içindeki dansçılar, sadece #FendiBaguette'in özel ruhunu, korkusuz tavırlarını ve mükemmel sanatıyla ölümsüzleştirirken izlemiyoruz, aynı zamanda da arkadaşlığın gücünü de kutladıklarını görüyoruz. Hareketlerinden kıvrımlarına, benzersiz detaylarına ve çarpıcı renk patlamalarına BAGUETTE DANCE, Fendi Baguette en saf haliyle sadece bir hediyeden daha fazlası olduğunun bir kanıtı. En saf haliyle Fendi Baguette!