Chanel Cruise Şovu için Hazırlanıyor
MODA

Chanel Cruise Şovu için Hazırlanıyor

Chanel, 2021'in sonlarına doğru muhteşem destinasyon şovlarına geri döneceğine inanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2021

Fransız lüks moda evi Chanel, Cruise 2022 koleksiyonunun 4 Mayıs'ta Fransa'nın güneyindeki pitoresk Les Baux-de-Provence köyünde bulunan beyaz kireçtaşı ocaklarındaki sanat müzesi Carrières de Lumières'de gösterileceğini açıkladı.

Sanat merkezi moda evinin kurucusu Gabrielle "Coco" Chanel'in arkadaşı şair ve oyun yazarı Jean Cocteau'nun yönettiği 1960 yapımı "Orpheus'un Vasiyeti" filminin arka planını oluşturdu. Carrières de Lumières, son yıllarda Van Gogh ve Cézanne gibi sanatçılara adanmış etkileyici ışık ve ses gösterilerine ev sahipliği yapan önemli bir turistik cazibe merkezi haline geldi.

Chanel'in bu Cruise şovu, gerçek seyirciler önünde bir sonraki podyum gösterisi olabilir.

Yaklaşık iki yıl önce Mayıs 2019'da Virginie Viard, Grand Palais'de Beaux-Arts tarzı bir tren istasyonunu taklit ederek sergilediği, ilk Cruise koleksiyonuyla Chanel'in solo tasarımcısı olarak podyuma çıktı. Moda evi, geçtiğimiz Mayıs ayında Capri için planladığı ikinci Cruise şovunu iptal etmek zorunda kaldı ve bunun yerine, aslında bir Paris film stüdyosu olan Napoli Körfezi'ndeki sahte bir otelde modellerin bir videosunu sundu.