Yürüyüş Botlarını Kullanmanın 5 Yolu
MODA

Yürüyüş Botlarını Kullanmanın 5 Yolu

Yürüyüş botlarını kış stilinin trend bir parçası haline getirebilirsiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Ocak 2021

Yürüyüş botları uzun yürüyüşler için uygun, son derece kullanışlı bir ayakkabı olarak kabul edilse de bir çok ünlü ve ikonik moda ismi bu parçayı kendi çizgilerinde daha stilstik bir hale getirip yeniden tasarladı ve artık bir çok markanın da kış koleksiyonunda yer alan en şık parçalar haline geldi. Çünk moda bu parçayı uzun zamandır görmezden geldi. Görünüşe göre, yeterince zarif olmadığını düşünersek de, "çirkin" ve '' kaba'' ayakkabılarda bir patlama oldu. 2020-21 kışına gelindiğinde adeta sezonun ana ayakkabısı durumuna geldiler ve bugün Kendall Jenner'dan önde gelen moda influencerlarına kadar kelimenin tam anlamıyla herkes tarafından giyiliyorlar.

En sevdiğiniz spor ayakkabılarla bile rekabet ederken ayrıca şaşırtıcı derecede sıcak tutuyorlar ve neme karşı dayanıklılar. Her türlü kötü hava koşullarına ve moda anına da meydan okuyorlar. Modern moda neredeyse her türlü kombinasyonu mümkün kıldı, daha önce tamamen saçma görünen parçalar bile... Artık birbirine taban tabana zıt tarzdaki şeyleri birlikte giyebilirsiniz ve bunun için de kimse sizi suçlamaz.

Klasik bol paça kumaş pantolonlardan, oversize kabanlar ve elbiselerle bile bu kış her parça ve her hava durumunda yanınızda olan destek takımı yürüyüş botlarını kombinlemenin 5 ilham kaynağına bir göz zatın.

Gigi Hadid

Kendall Jenner

Pernille Teisbæk

Chiara Ferragni