Ellea Emhoff ve Kamala Harrıs Moda Sektöründe Talepleri Değiştirdi
MODA

Ellea Emhoff ve Kamala Harrıs Moda Sektöründe Talepleri Değiştirdi

"Mor paltolar" ve "Miu Miu paltolar" gibi parçalarda ani artışlara neden olan Açılış gecesi stilleriyle Kamala Harris ve Ellea Emhoff'un günün en çok konuşulan parçalarını tercih etmiş gibi görünüyor.Bu durum moda dünyasındaki taleplerde de ani yükselmeye

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Ocak 2021

Görünüşe göre alışveriş yapanlar, Joe Biden'in açılış töreninde, Kamala Harris, Ella Emhoff ve Amanda Gorman'ın törende giydikleri kıyafetleri yeniden yaratarak tadını çıkarıyorlar. Küresel moda platformu Lyst, Harris'in mor Christopher John Rogers ceketi ve başkan yardımcısının kızı Emhoff tarafından giyilen göz kamaştırıcı Miu Miu da dahil olmak üzere ürün aramalarında artış olduğunu bildirdi.

Amanda Gorman'ın Prada takımı sayesinde "mor paltolar" aramaları altı saatte artarken, "sarı montlar" şaşırtıcı bir şekilde de daha fazla artış gösterdi. Gorman'ın parlak renkli kafa bandı aramaları da etkileyerek "kırmızı saç bantları" sorgularında yüzde 560'lık bir artışa neden oldu. Batsheva elbisesi ve mücevherlerle süslenmiş Miu Miu paltosunu bir gecede moda haline getiren Emhoff, "Miu Miu paltoları" aramalarında yüzde 455 artış sağladı. Son olarak, gecenin yıldızı haline gelen Bernie Sanders, eldiven aramalarının yüzde 311 artmasına neden oldu.