Beyonce: Buz Prensesi
MODA

Beyonce: Buz Prensesi

Beyonce 3. Ivy Park Koleksiyonunu Açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ocak 2021

Icy Park: Beyoncé, üçüncü Ivy Park koleksiyonunun ayrıntılarını açıkladı. Beyonce'nin Adidas ile iş birliği çizgisi Ivy Park, dağ yamaçlarından ilham alıyor ve sokak giyimi öğeleri sunuyor.

Adidas ile Beyonce'nin Ivy Park markası ortaklığında oluşturulan 3. koleksiyon müşterilerine "yaratıcılık, bireysellik ve hayal gücüne" ilham vermeyi amaçlıyor. Bir dizi rahat parçaya doku ekleyen suni koyun derisi ve performans havlu kumaş malzemeleri düşünün. Koleksiyon ayrıca bazı giyim ve aksesuarlarda yeni bir Ivy Park monogramı sunarken, diğerlerinde eğlenceli bir kayak etiketi baskısı bulunuyor.


Hailey Bieber

Koleksiyon, Ivy Park Ultra Boost, Forum Lo, Forum Mid ve Super Sleek spor ayakkabıların yanı sıra yepyeni bir Super Sleek Boot da dahil olmak üzere beş yeni ayakkabı stilini içeriyor.

Beyonce bu kez koleksiyon kampanyasına Hailey Bieber, plak şirketi yöneticisi ve rapçi Gucci Mane, şarkıcı Kaash Paige ve modeller Akesha Murray, Shi Gray ve Kyla Coleman da dahil olmak üzere çok çeşitli popüler isimlerle katılacak.


Gucci Mane

Teslim tarihine kadar pek çok ayrıntı gizli tutulurken, koleksiyon bir dizi "cesur giyim parçası" ve tamamlayıcı aksesuarlarla "canlandırıcı bir şekilde cool, zahmetsizce işlevsel, durmaksızın şık ve her zaman kapsayıcı" olarak tanımlanıyor.