Thom Browne'dan Çocuk Giyim Koleksiyonu
MODA

Thom Browne'dan Çocuk Giyim Koleksiyonu

New Yorklu moda tasarımcısı Thom Browne, ilk çocuk giyim koleksiyonunu Paris Erkek Moda Haftası'nda bir filmle tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ocak 2021

Thom Browne Çocuk Giyim, tümü çocuklar için minyatür hale getirilmiş olan terzilik, örgüler ve ayakkabılar dahil olmak üzere markanın imza stilini öne çıkarıyor.

Marka, basın açıklamasında "Thom Browne'u tanımlayan temel unsurların çocuk giyim koleksiyonunun temeli olmaya devam ettiğini" açıkladı. Gri yün fitilli takım elbise, kadife üst yakalı Chesterfield palto, dört çubuklu klasik hırka ve beyaz klasik Oxford gömlek dahil olmak üzere şimdi minyatür formda ana hattan tek tip parçalar yer alıyor.

İlk çocuk giyim serisinin tanıtıldığı videoda çocuklar daktiloların önündeki masalarda yanlarında bir defter ve sütle oturuyorlar. 2 ila 12 yaş arası çocuklar için Thom Browne Çocuk Giyim koleksiyonu şu anda dünya çapında Thom Browne mağazalarında ve thombrowne.com adresinde mevcut.

Thom Browne, 2001 yılında New York'taki küçük bir dükkanda beş erkek takım elbisesiyle piyasaya çıktı. İşini, 2003 yılında erkekler için tam bir hazır giyim ve aksesuar koleksiyonunu içerecek şekilde genişletti ve 2011'de kadın giyimini ekledi.

Marka şu anda 40 ülkede 300'den fazla önde gelen büyük mağaza ve özel butikte hizmet veriyor.