2019 gelinlerine özel: Gelin saçı trendleri
WEDDING

2019 gelinlerine özel: Gelin saçı trendleri

Bu bahar ya da yazın evlenecekler için 2019 gelin saçı trendlerini hazırladık. Bu özel günde odak nokta gelin adayları oluyor. Gelin saçı ise düğün günü en çok özenilen konulardan biri. Gelin saçı trendleri arasında hem sade hem de gösterişli modeller yer

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2019

Gelin olmadan önce 2019 gelin saçı modellerine göz atmanızı öneririz. Böylece karar verme süreciniz de hızlanacaktır. Her zevke hitap eden gelin saçı trendlerinden beğendiğinizi seçerek bütün gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Romantik kuyruklar

Yüksek ya da düşük at kuyruğu gelin saçına zarif bir görünüm katıyor. Özellikle sırt dekolteli bir gelinlik giyecekseniz bu model tam size göre diyebiliriz. At kuyruğunu daha salaş bir şekilde bırakarak doğal bir görünüm sağlayabilirsiniz.



Çiçekli modeller

Bu yılın trendleri arasında yer alan çiçekler hem gelinlikte hem de gelin saçı modellerinde tercih ediliyor. Özellikle romantik bir detay katmak isteyenler ya da kır düğünü gibi bir konseptte evlenecekler için ideal bir tercih olacaktır.



Fiyonklu detaylar

Bu yılın modası fiyonklar kıyafetlerin yanı sıra saçlara da taşındı. Gelin saçında sık sık rastlayacağınız fiyonklar çok hoş bir görünüm yaratıyor. Aşağıdan ya da yarım toplayacağınız saçlar da kullanacağınız fiyonk detayı romantik bir görüntü oluşturacak.



Yarım topuz modeli

Saçın yan kısımlarından bir tutam alarak geriye doğru toplamak yani yarım bir topuz saçı yapmak yüzünüzü ortaya çıkaracaktır. Gelin saçı olarak çok fazla tercih edilen bu modelde arkadan saçın birleştiği kısımlara saç aksesuarları da takılarak zenginleştirilebilir.



Örgülü saçlar

Zarif ve şık bir gelin olmak için örgülü saç şeklini tercih edebilirsiniz. Yanlardan gelen örgüler, taç şeklinde örgü yapmak ya da, at kuyruğu örgüsünü salaş bir biçimde tasarlamak gelinlere ayrı bir hava katacaktır.



Saç bantları

2019 yılının popüler saç aksesuarları arasında bulunan saç bantlarını bu yıl gelinlerde de göreceğiz. Gelin saçı modellerinde beyaz ya da farklılık katmak isteyenler renkli saç bantlarını tercih edebilir. Metalik renkte saç bantları da alternatifler arasında yer alıyor.