Genç ve hızlı bir mekan
MODA HABER

Genç ve hızlı bir mekan

Doğal yaşam konseptiyle hizmet veren Plus Kitchen şube sayısını artırmaya devam ederken, menülerinde lezzet denemeleri de yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2016

İlk şubesini 2014 yılında açan Plus Kitchen, açık büfe hazırlanan öğle ve akşam yemeklerinde özelikle çalışanların faydalanabileceği hafif yemekler sunuyor. Teşvikiye şubesinde bir öğle yemeği için markanın danışmanlarından Atakan Aya'yla buluştuk. Mekana gelenlerin çoğunluğu bu semtte ofislerde, galerilerde, her geçen gün artan tasarım dükkanlarında çalışan gençlerden oluşuyordu. 12.00-14.00 saatleri arasında bir iş yerinin yemekhanesine dönüşen mekanda yediklerimizden memnun kaldık. Açık büfe serviste bir yemek tabağı alındığında balık, et ya da tavuktan yapılan ana yemeğin dışında 3 çeşit zeytinyağlı ya da meze seçiliyor. Bu şekilde hazırlanan bir tabak oldukça doyurucu. Açık büfe 17.30-21.00 saatleri arasındaki akşam servisi için yeniden hazırlanıyor. Teşvikiye Plus Kitchen'ın daimi bir kitlesi var. Bu daimi kitleden bir genç, Weck kavanozlarda sunulan bir yemek ya da tatlı yediğinde, kavanozu ücretsiz olarak alabildiğini söylüyor. Mekan mahallenin hareketlenen güzel sokağı Ahmet Fetgari'de yer alıyor. Asma katındaki minik bostandan isteyenlere fideler veriliyor. Markanın Plus Manual dergisi yılda 4 defa Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanıyor. İstanbul'un farklı noktalarında şube açmaya devam eden Plus Kitchen, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Zorlu Alışveriş Merkezi ve Uniq gibi bu farklı noktalarda farklı kişilerle buluşmayı hedeflemiş görünüyor.

Ahmet Fetgari Sokak, No:31, Teşvikiye, Plus Kitchen Teşvikiye 08.00-23.00 arası açık.

Tel: (0212) 217 05 72, (0212) 213 41 77