Enginarlı piliç
MODA HABER

Enginarlı piliç

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2011

Malzemeler:

►1 çorba kaşığı tereyağı
►1 adet küp doğranmış tavuk göğsü
►1 adet sivribiber
►1 adet domates
►1 adet haşlanmış enginar
►½ su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Hazırlanışı:
Tereyağını tavada eritin. Piliç etini tereyağında ara sıra çevirerek sote edin. Biber ve soğanı yemeklik doğrayıp, tavaya ekleyin. Domatesi küp biçiminde doğrayın. Hepsini birlikte birkaç dakika daha kavurun.
Haşlanmış enginarı servis tabağına alın. Üzerine eti yerleştirin. Rendelenmiş kaşar peynirini serpip fırın ızgarasında eritin. Soğutmadan hemen servis yapın.
Afiyet olsun.