YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Şampanya/şarap soslu milföyde levrek

06.12.2011, Salı

Malzemeler;

►4 adet levrek fileto

►8 adet milföy yaprağı

►1 adet golden elma

►1 demet roka

►Yarım çay bardağı beyaz şarap ya da şampanya

►Yarım çay bardağı krema

►4 adet yumurta beyazı

►Tuz

►Karabiber

Hazırlanışı;

Milföy hamurlarını 180derecede 15 dakika pişirin. Fileto balıkları ızgara yapın. Elmaları halka şeklinde kesin ve ızgara yapın. Milföyün üzerine bir sıra roka ve elma ile bir fileto balık koyun. Aynı işlemi iki kez tekrarlayın ve en üstte milföy olacak şekilde kapatın. Sos için; bir kapta yumurta beyazını köpürttükten sonra kremayı ekleyin. Kıvam aldıktan sonra şampanyayı ekleyin. Balığı hazırladığınız sos eşliğinde servis edin.

BİZE ULAŞIN