YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Denizci pilavı

08.02.2012, Çarşamba

Malzemeler;

►250 g. somon fileto

►200 g. levrek fileto

►1,5 su bardağı pirinç

►1 adet soğan

►3 diş sarımsak

►100 g. tereyağı

►1 kase kiraz domates

►½ demet maydanoz

►Bir tutam dereotu

►3 adet yeşil soğan

►Tuz ve karabiber

►Sebze suyu

Hazırlanışı;

Balık filetolarını doğrayıp yağsız tavada pişirin. Ayrı bir tencerede tereyağı eritip içine soğan, sarımsak, karabiber ve en son pirinci ekleyin. Sebze suyu ile pirinci pişirin. Pişen pilavın içine balık filetoları, doğranmış maydanozları ve dereotlarını ekleyip karıştırın. Servisini yapın.

BİZE ULAŞIN