[Alt-Text]
YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Avcı levreği

14.03.2012, Çarşamba

Malzemeler;

►500g. Ispanak (ince doğranmış)

►1 adet levrek

►2 adet domates

►5 adet soğan

►2 yemek kaşığı limon suyu

►6 adet yeşil biber (ince doğranış)

►1 adet taze zencefil (ince kıyılmış)

►1,5 su bardağı su

►Tuz

►Karabiber

Hazırlanışı;

Tencereye suyu koyun . Balığı küçük parçalara bölün. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Su kaynadıktan sonra içine sivribiberleri, ıspanakları, taze zencefili, limon suyunu, bütün haldeki domates ve soğanı atın. Sebzeler yumuşayıncaya kadar haşlayın. Sebzeler haşlandıktan sonra içerisine balık parçalarını ilave edin. 6-8 dakika daha pişirip servis edin.

BİZE ULAŞIN