YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Soğan aşı

02.04.2012, Pazartesi

Malzemeler;

►2 lt su

►25- 30 adet arpacık soğan

►3 yemek kaşığı yoğurt

►3 yemek kaşığı kuru nane

►2 yemek kaşığı tereyağı

►Tuz

Hazırlanışı;

1 litre suyu bir tencerede kaynatın. Arpacık soğanlar ayıklayın ve bu suda haşlayın. Suyunu süzün ve servis tabağına alın. Başka bir tencereye diğer 1 lt suyu koyun. Yoğurdu, naneyi ve tuzu ekleyip iyice çırpın. Tencerenin altını yakın ve karıştırarak bu sosu kaynatın. Sos kaynadıktan sonra servis tabağındaki arpacık soğanların üzerine dökün ve sıcak olarak servis edin.

BİZE ULAŞIN