Fırında mantarlı kaşarlı et
MODA HABER

Fırında mantarlı kaşarlı et

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2013

1 kilo kuşbaşı et
2 bardak doğranmış mantar
2 adet küp doğranmış soğan
1 çay kaşığı toz tarçın
1 kahve fincanı sıvıyağ
1 su bardağı rende kaşar
Tuz
Karabiber
Yarım paket krema
Etimizi sıvıyağda altını kısarak pişirelim. Doğranmış soğanları ekleyelim. Baharatı da ekleyip altını kısıp pişirmeye devam edelim. Kremayı ekleyelim. Ardından hemen mantarları ekleyip pişirmeye devam edelim. Küçük fırın kaplarını yağlayalım ve mantarlı etleri kaplara bölüştürelim. 180 derece ısıtılmış fırına sürelim. 25 dakika pişirelim.Fırından çıkarmadan kaşar peynirini kaplara bölüştürelim. Fırını kapatalım. 3-4 dakika sonra fırından çıkartalım. Afiyet olsun.