5-6 Tavuk göğüs eti
1 demet maydanoz
4 diş sarımsak
5-6 dal fesleğen ya da kurusu
2 yemek kaşığı kapari
1 avuç çam fıstığı
1 adet acı kırmızı biber
1 adet limonun suyu
1/2 çay bardağı zeytinyağı
7-8 adet tane karabiber
Tuz
1 demet maydanoz
4 diş sarımsak
5-6 dal fesleğen ya da kurusu
2 yemek kaşığı kapari
1 avuç çam fıstığı
1 adet acı kırmızı biber
1 adet limonun suyu
1/2 çay bardağı zeytinyağı
7-8 adet tane karabiber
Tuz
Tavuk eti hariç diğer malzemeyi blendırda çekin. Tavuk etinin üzerine bıçakla çizikler atın.Tüm sosu tavuklara bulayın.En az yarım gün kapaklı bir kapta bekletin. Daha sonra bir tavada kısık ateşte pişirin. Sebze ya da salata ile servis edin. Afiyet olsun.