Çikolatalı koko
MODA HABER

Çikolatalı koko

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Haziran 2013

2 su bardağı mısır gevreği
5 adet çikolatalı gofret
1 paket beyaz çikolata
2 su bardağı hindistancevizi
1 kutu krema
Yarım su bardağı toz şeker (isteğe bağlı)
1 yemek kaşığı bal
250 g.eritilmiş tereyağı

Tereyağı, krema ve şekeri bir sos tenceresine alın. Ocağa yerleştirin. Gofretleri içerisine kırın. Üzerine bal, hindistan cevizi ve mısır gevreğini ekleyin. 3 dakika sonra ocaktan indirin. Bir kaba folyo ya ya yağlı kağıt serin. Karışımı yayın. Üzerine benmari usulü eritilen beyaz çikolatayı yayın. Buzdolabında dondurun. Servis edin.

Püf** Karışımı toplar haline getirip beyaz çikolataya da bulayabilirsiniz.