YAZIYI GÖNDER
Adınız, Soyadınız
E-posta Adresiniz
Alıcı E-posta
Mesajınız
www.harpersbazaar.com.tr

Günün iftar menüsü - 21

25.07.2013, Perşembe

Kayısılı süt

Fırında zencefilli levrek

Kuskus Salatası

Kuskus Salatası

Malzemeler:
1 su bardağı kuskus
1 adet soğan
1 adet orta boy patates
1 adet havuç
10 adet doğranmış taze fasulye
Yarım su bardağı bezelye
Yarım brokkoli
2 çay kaşığı kuru fesleğen
Kırmızı dolmalık biber
Tuz
Zeytinyağı
2 bardak su
1 çorba kaşığı limon suyu
Maydanoz
Dere otu
Hazırlanışı:
Diğer tarafta yağ ile tavaya doğranmış soğanlar pembeleşinceye dek sotelenir. Fesleğen ve kırmızıbiber soğanların içine eklenir. Daha sonra tümsebzeler eklenir. Baharatları da ilave ederek, sebzeler çok yumuşamadan (aldente) ocaktan alınır. Daha sonra kuskus ile sebzeler karıştırılır, limon suya eklenir. Maydanoz ve dereotu ile servis yapılır.

BİZE ULAŞIN