Günün iftar menüsü - 25
MODA HABER

Günün iftar menüsü - 25

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Temmuz 2013

►Fırında patates

Fındıklıkek

►Patatesli limonlu somon

Malzemeler
2 adet fileto somon (veya dilediğiniz herhangi bir balık)
2 küçük patates (halka halka dilimlenmiş)
4 dilim limon (halka halka dilimlenmiş)
Paprika, kekik, tuz ve karabiber
Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Balıkları yıkayıp yağlayın. Üzerine baharatları serpin. Limon halkalarını ve patatesleri dizin. Karabiber, tuz serpin. Tum filetoları dizdikten sonra üzerinde yağ gezdirin. 160 derecedeki fırında balık kızarana dek pişirin. Haşlanmış sebze ya da yeşil salata ile servise sunun.