Günün iftar menüsü - 26
MODA HABER

Günün iftar menüsü - 26

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Temmuz 2013

Pırasalı pofuduklar

Yumurtasız çikolatalı kek

Köfteli çorba

Köfteli Çorba
Malzemeler :
1 su bardağı yoğurt
Nane
Tereyağı
200 gr Kıyma
Tuz
Karabiber
1.5 lt Et Suyu
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
1/2 Su Bardağı Erişte
1/2 Su Bardağı Haşlanmış Nohut Konservesi
Kızartmak İçin Sıvı Yağ
Malzemeler:
Kıymayı tuz ve karabiber ile yoğurun. Nohut büyüklüğünde köfteler hazırlayın. 1 yemek kaşığı sıvı yağda kızartın. Et suyunu kaynatın. İçine domates ve biber salçası ile nohutu ilave edin. Eriştesini de koyup 15 dakika pişirin. Köfteleri ekleyin. 5 dakika daha kaynatın.Yoğurdu iyice karıştırıp çorbaya ilave edin. ereyağını kızdırın. İçine nane ilave edip çorbanın üstüne dökün ve servis yapın.