Günün iftar menüsü - 27
MODA HABER

Günün iftar menüsü - 27

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Temmuz 2013

Çıtır sosis

Patates topları

Kuru üzümlü muz kup

Patates Topları (klöse-knödel)
Malzemeler:
500 gr. Patates
1,5 bayat ekmek
1 bardak süt
3-4 yeşil soğan
3 Yumurta
Tuz
Hazırlanışı:
Patatesleri haşlayıp soğutun ve rendeleyin. Ekmekleri süt ile ıslatın.Patateslere, ekmeğ
i,yumurta,yeşil soğan ve tuzu ekleyin. Kıvamlı patates hamuru hazirlayin. Avuc içi kadar toplar yapın. Bir tencerede su kaynatın. Suya patates toplarını atın. Patates toplarının parçalanmaması için ocağı kısık ateşe ayarlayın. Patates topları suyun üstüne ciktigi zaman kevgirle alın.Servise hazırdır.