Günün lezzeti: Kabak Çorbası
MODA HABER

Günün lezzeti: Kabak Çorbası

CafeRuj Yemek Yazarı Fevziye Sürmeli'den her güne özel yepyeni tariflerle her gün buradayız.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Şubat 2015



Malzemeler:
3 ad küp doğranmış kabak
1 ad soğan
4-5 diş dövülmüş sarmısak
1 adet yeşil elma rendesi
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım kutu krema
1 çay kaşığı tarçın
9 bardak su
Kırmızı toz biber
Karabiber

Hazırlanışı:
Soğanı ve sarmısağı soteleyin. Elma ve kabakları da ekleyin. Kremayı da ekleyip karıştırmaya devam edin. Su ve tereyağı ilave edin. Tarçını da ekleyip, bir taşım daha kaynatın. Biberleri ekleyin. Kızarmış ekmekle servis edin.