Ünlüler hangi alyansları tercih ediyor?
MODA HABER

Ünlüler hangi alyansları tercih ediyor?

Mücevher kim sevmez ki? Pırlantanın zarifliğine, elmasın büyüsüne, zümrütün derinliğine, yakutun mistik havasına kim hayır diyebilir? Lütfen parmak kaldırsın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Şubat 2015

Görünen o ki parmaklarda ışıldayan, zarif, göz alıcı bir yüzüğün anlamı hem aşkı hem sonsozluğu hem de asaleti simgeliyor. Simgeler ise, sevdiğimiz kişiyle birbirimize bağlıyor, sonsuz aşkı vaad ediyor. Bu simgenin adı nişan yüzüğü oluyor... Alyans oluyor... Bağlılık yemini anlamına geliyor...

Trendleri geçin!

Uzun yıllar belki de bir ömür kullanacağınız alyansınızı günün trendleri doğrultusunda seçmeniz çok da doğru bir seçim değil. Sizinle aynı dönemde evlenen çoğu çiftle aynı yüzüğü takıyor olmak tahminimce hoşunuza gitmez. Ayrıca altı ay sonra modası geçtiğinde, hevesinizi de almış olacağınızı düşünürsek, trendleri es geçmek en doğrusu olacak.

Alyans seçiminde dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri, bir çok renk ve model seçeneği arasından günlük kıyafet seçimlerinizi göz önünde bulundurarak en uyumlu olanı seçmeniz yönünde. Bir diğer öneri ise, kullanımının rahat olması. Eminim ki, kıyafetinize takılan, dış objelere sürekli çarpan ya da parmak hareketlerinizi kısıtlayan bir yüzükten hoşnut kalmazsınız. Tabii bir diğer önemli nokta, yüzüğünüze baktığınız her an, aşkınızın gitgide kuvvetlendiğini hissedebilmek.

En zor aşama ise bu çok anlamlı yüzüğün tasarımına karar vermek. Haksız mıyım?

Bir çoğu yüksek karatlı pırlantıları tercih ederken, bir çoğu el yapımı elmas tasarımları seviyor. Kıymetli nişan yüzüklerini parmaklarından hiç çıkarmayan yıldızlar, klasik modellerden de pek şaşmıyor. İşte yıldızlar ve ilham veren nişan yüzükleri. Dikkate almaya değer!