Kırmızı halıda yine o Türk tasarımcı var
MODA HABER

Kırmızı halıda yine o Türk tasarımcı var

Zeynep Erdoğan’a alkışlarımı buradan tekrar iletiyorum!

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2015

Evvelsi gün gerçekleşen MTV Film Ödüllerinde, kırmızı halı yıldızları yine göz kamaştırıcıydı. Ve dikkatten kaçmayan isim, ünlü şarkıcı, benim en çok sevdiğim, "Breath again, I don't want to, Unbreak my heart" gibi sizin de hatırlayacağınız aşk şarkılarının yıldızı, Toni Braxton oldu. Yıldızın üzerindeki siyah bol dekolteli elbise, bir Türk tasarımcıya aitti. O isim ise Zeynep Erdoğan. Tasarımcıya ait diğer bir elbiseyi, yakın dönemde gerçekleşen Oscar Ödül Töreninde, kırmızı halı sunucusu Orly Shani de giymişti. Bu güzel haberi, size vermekten gurur duymuştum ve yine aynı duygu içerisinde, bu şahane haberi ilk olarak size veriyorum! Ve de Zeynep Erdoğan'a alkışlarımı buradan tekrar iletiyorum!

Zeynep Erdoğan tasarımlarını her zaman seksi ve cool bulmuşumdur. Özellikle de geçtiğimiz ay gerçekleşen, Mercedes Benz Moda Haftası'nda sergilediği 2015-2016 Sonbahar/Kış koleksiyonu, başarısının kanıtı gibiydi. Vampirle Görüşme filminden esinlendiği koleksiyonunda Marsala bordosunu tekrar yorumlayan ve renkle bütünleşen gösterişli, seksi, çekici, tehlikeli kadınlar yaratmıştı. Büyülenmemek elde değildi! Bence Zeynep'in adını daha çok çok yerde duyacağız.

Ps: Di Fashion Branding - Fashion Pr Showroom'un sahibi Didem Ellialtı'nın konuyla ilgili iletişimi yürüttüğünü atlamayalım tabii :).

İŞTE KOLEKSİYON: