Melekler, 21 Aralık için ne diyor?
MODA HABER

Melekler, 21 Aralık için ne diyor?

Şu aralar tüm dünyalı şirinler ailesinin bazı mensupları Şirince’ye doğru yola çıkmaya hazırlanıyor. Hal böyle iken bende spirütel hayat ile ilgilenen, hatta meleklerle çalışan birine sorma ihtiyacı hissetim.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Aralık 2012

Kendileri profesyonel hayatında, kariyerinde çok iyi bir yerde iken tam bir U dönüşü ile bu yola yani ışık yoluna girenlerden. Hikaye ise şöyle; çok sık yurtdışı iş seyahatleri yaptığı için oğluna vakit ayıramıyor, anne özlemi içinde olan ufaklık da annesinin bir seyahati dönüşü ona bir tokat atıyor. Hak görüyor kendine ufaklık bu davranışı, işte ilk ışık o an yanıyor hayatında.

O bir melek ! Evet çünkü anne.
Bütün anneler Melek'tir … Melek terapisti, melek danışmanı Beki İkala Erikli ile bir araya geldik. Önce 21 Aralık, ardından 2013 nelere gebe, neler yapmalıyız şans için, bereket için, yeni kitabı ne zaman piyasaya çıkacak o kadar çok şey konuştuk ki bu yazıda 1. bölümünü, haftaya da 2. bölümünü paylaşacağım sevgi dolu bir söyleşi çıktı ortaya.

21 Aralık için çok fazla söylenen, tartışılan şey var, melekler ne diyor, ne mesaj veriyor?

IŞIK…

Sadece ışık mı? Her yer mi ışık dolacak? İçsel aydınlanma aslında bahsettiğiniz değil mi?

Evet müthiş bir ışık ve aydınlanma, ayrıca size bugüne kadar çalışmalar yaptığımız, yardım istediğimiz başmeleklere bir yenisi eklendi, Lady Faith.

Evet ilginç çünkü "faith" kelime anlamı olarak inanç demek. Aslında en önemlisi inanç diye geçiriyorum içimden, neye inanmak istiyorsak. Ve devam ediyor Beki;

Bu ay, 21 Aralık ve 2013 ile ilgili bir mesaj istedim meleklerimden. Bildiğiniz gibi, bu yükseliş döneminde pek çok başmelek bizimle çalışmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de Lady Faith.

Lady Faith'ten bizlere bir mesaj vermesini istedim:

"Artık farkına varın. Artık anlayın. Yalnız ve tek başınıza olmadığınızı anlayın. O Bir'in içinde birlikte akan, Bir'liğin gücüne kadir sevginin yolunda ilerlemeyi seçmis varlıklar olduğunuzu artık fark edin. Evet sizler bu seçimi yaptınız. Yoksa bu satırlar size ulaşmazdı. Artık seçiminizin bilincinde olun ve kendiniz için muhteşem bir yıl yaratın. Üstat olma yolunda 2013 yılı sizlere müthiş fırsatlar sunuyor. 21 Aralık ışık kapısını geride bırakmış olacaksınız. Bilinciniz bu satırlarda anlattığımız her şeyi zaten biliyor olacak. Gücünüz her dileğinizi, her hayalinizi yaratmaya yeterli. Ve sizler sevginin, ışığı ve Bir'liğin dünyasını yaratmak için artık bir araya geliyorsunuz. Birbirinize gülümseyerek, kendinizi ve yolunuzdaki herkesi olduğu gibi kabul edip onların kendi yükseliş yoluna saygı duyarak ilerleyin. Hepiniz bir diğeriniz için birer sevgi basamağısınız. Sadece sevgi vardır ve tek gerçek; sevgidir. Sevgi ile konuşun, sevgi ile yaratın ve şefkat; ilişkilerinizde, yaşamınızın her anında sizin yolunuz olsun. Mutlu, huzurlu, Bir'liği bilerek, geleceğe, yarına güven ve heyecan duyarak yaşayın. Akın. Bizimle, meleklerinizle, sizinle Bir olan Allah'la akın. Yolunuz her daim ışık, her daim sevgi olsun. Sevgili arkadaşlarım, Yükselişin tadını çıkarın. Ben Lady Faith'im."

Sevgili dost ve okurlarım 21 Aralık için melek anne Beki okuduklarınızı iletti bize.

"İster inanın ister inanmayın ama deneyin" diyen Beki'nin cümlesi ile söyleşimizin 1. bölümü sona erdi.

Sevgiyle, haftaya "2013 için melekler ne diyor?" yazımda buluşmak üzere.