Zihin, ruh, beden... Temizlenmeye var mısınız?
MODA HABER

Zihin, ruh, beden... Temizlenmeye var mısınız?

Genellikle üçü bir arada olmuyor ancak gerçek şifa üçünün de temizlenmesi ile geliyor…

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mart 2015

Geçtiğimiz hafta sonu bu yıl ikincisi düzenlenen festivale workshop katılımı ve Sevgili Ayşe Kızılöz ile söyleşi yapmaya gittim. İnanılmaz bir deneyim yaşadım, yazı dizimizde bu deneyimi okuyan herkese şifa olması dileğiyle de paylaşacağım. Önce festival ile ilgili genel gözlemlerim ve dikkatimi çeken ,yüreğimin değdiği standlardaki kişilerlerden bahsetmek istiyorum.

Zihin-Ruh-Beden festivali 3 gün sürdü, ben cumartesi katıldım. Yeri mükemmel; İstanbul Kongre Merkezi ulaşım kolay, toplu taşımalara yakın. Buraya kadar her şey yolunda.

• Kongre merkezine vardıktan sonrası ise çok zor bir yol ve kaybolma maratonu.
• Kapıda fuarı organize eden şirketin kadın bakım gibi bir fuarı var aslında yanlış yere geldim diye endişe kapılıyorsunuz.
• Gözlerinizi dört açıp festival afişi arıyorsunuz ki kapının sol tarafında bir tane boyutları oldukça küçük görüyorsunuz.
• İçeri girdikten sonra çok az olan ve merdivenlerde dön baba dön macresında kendinizi sema yapar gibi hissedip ter içinde alçak tavanlı bir yere gelip oh çekiyorsunuz.

Önce zihnim, ruhum ve akışTa kalarak bedenim temizlensin aydınlanma arzusu ile koşa koşa geldiğim festivalde alanı bulabilmek için pek bir koştuğum doğrudur. Benimle beraber üç kadındık dönen ve çilemiz bitince birbirimize sarılma duygusu yaşıyorduk. Katılımcıların da yaşadığı sıkıntıları dile getirmesi ve ricası ile de bunları yazmak bana düştü.



Hedefim belli ve önemli olduğundan; Ayşe ile tanışma, workshop katılımı ve söyleşiydi. Yoksa çekip gitmek çok iyi hareket olabilirdi. Yazımızın bu bölümünde genel bir giriş ile bilgi aktarmak istiyorum.

Haydi o zaman yukarıda yazan festival karmaşasını unutup güzel bir deneyim yolculuğuna başlayalım.

• Yüreğinin güzelliği her daim yüzünde olan Merve Yorulmaz ile karşılaştım. Halka ilişkiler deneyimi olan bir dönem beraber çalıştığım bu güzel kadın, "Ben artık böyle bir yola girdim" dedi, onun adına çok sevindim, yolu hep açık olsun. Lisanslı Heal Yor Life eğitmeni Aylin Algu ile çalışıyor. Sloganları ise "Heal Your Life eğitmeni olun,hem kendi hayatınızı hem de başkalarının hayatlarını iyileştirin..."
Öğreti dünyada bu akımın öncüsü olan Louise L.Hay tarafından tasarlanmış bir çalışma. Bilgi için ; www.positiveself.com facebook ve instagram #aylinalgun

• Tarihte yazılan ilk Türk aşk şiirinden esinlenerek hazırlanan kişiye özel koleksiyon "Nullity" yani "Hiçlik" in ilk parçası "Aşk." Koleksiyonunu tasarlayan Güliz Aydın ile tanıştım ve tasarımlara bayıldım. Bütünlük ve kutsallığı simgeleyen üçleme sembolünden yola çıkıp, eşkenar üçgen üzerine Göktürk alfabesinden Aşk, Türk destanlarında Yuva ile Mükemmel Çift sembolleri işleniyor. Bilgi için; www.gulizaydin.com –instagram #gulizaydinjewelry

• 40.000 yil öncesine dayanan,yaşama çekilmek istenen şeyleri elde etmek amaciyla mağara duvarlarina çizilen daire içine alinmiş resimlerde görülen mandala desenleri insanlarin hayatlarinda dileklerinin ve arzularinin gerçekleşmesi için yaptiklari manyetik çekim gücü olduğuna inanilan şekiller.
Mandala Akademi,Çizim atölyesi,eğitimleri ile mutlaka ziyaret edilmeli. Hele takılar! Ben kendime hemen bir tane aldım; yüzlerce kolye içinden niyet edip elime takılanı.

Bilgi için; www.mandala.com.tr
Gülben Gönülden hanımın soyadı da beni bu işi gönülden yaptığını hissettirdi.

Yarın ;
Ayşe Kızılöz söyleşimiz ile muhteşem bir deneyim ve şifa yolculuğuna hazır mısınız?