Haftanın burç yorumları 18-24 Ocak, 2017
MODA HABER

Haftanın burç yorumları 18-24 Ocak, 2017

DUYGULARIMIZI UÇ NOKTALARDA YAŞAYACAĞIZ

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2017

Bu hafta duygularımızı yoğun yaşayacağımız bir hafta olacak. Dolayısıyla duygusal problemler yaşanabilir, bu konuda çok dikkatli olmalıyız.

HAFTANIN YORUMU:
Öfkemizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Birçoğumuzun nedensiz sıkıntıları olacak. Olaylara daha da duygusal ve sezgisel bakacağız. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz. Toplumsal öfkelerimizi yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebiliriz. Unuttuğumuz isteklerimizin yeniden gündem kazanması eski hataların tekrarlanmaması şartıyla, daha da güzel olayları beraberinde getirecek.

BU HAFTA DOĞANLAR: Hırslı, girişken ruhlu ve mükemmel bir dengeye sahiptirler. İş ortaklarını özenle seçerler. Sosyal yapıları çok güçlüdür. Kolay aşık olamayan seçici bir yönleri vardır. Finans konularında başarılıdırlar. Rutin yaşam adımları onlara göre değildir. Bu nedenle; özel ilişkilerinde de fırtınalı anlar eksik olmaz.
KADINLAR: Güzel konuşurlar ve kendi düşüncelerinden çok, karşılarındaki kişilerin hoşlarına gidecek şeyleri söylemeye özen gösterirler. Planlayarak yaşamlarını geçiren kişiler değildirler. Sorunları ile yüz yüze gelmekten çekinir ve sürekli ertelemeler yaşarlar. Kavgadan nefret eden bir yapıları vardır.
ERKEKLER: Edebiyat alanında yetenekleri sayesinde isim olmaya adaydırlar. Fazla duygusal sayılmazlar. Zevkleri duygularına değil, mantığına dayanır. Sevdikleri kişileri sık arayıp sorma özellikleri vardır. Zihinsel uyarılar ve değişiklikler yaşamlarında olması gereken olgulardır.
ÇOCUKLAR: Neşeli, inatçı ve egoları güçlü çocuklardır. Emir almaktan hoşlanmadıkları için, yapılması gereken şeyleri yumuşak bir şekilde söylenmesinden hoşlanırlar. Kibar ve ölçülüdürler..

HAFTANIN BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN