Nadja Bender adeta bir Jerry Hall!
MODA HABER

Nadja Bender adeta bir Jerry Hall!

Yeni sezonun ilk çekimi Carine Roitfeld’ten geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2018

Yeni sezonun ilk çekimi Carine Roitfeld'ten geliyor. Her markayı farklı bir modelle çeken Carine, tüm markaların sezon defilelerinde podyuma ilk çıkan look'ları tercih etmiş. Koleksiyonun ruhunu en iyi yansıtan parçalar aslında hep ilkler olmuyor mu?


Çanta Giorgio Armani, Ayakkabı Bottega Veneta

Biz de moda editörümüz Mert Aslan ve fotoğrafçımız Mehmet Erzincan ile ilkbahar/yaz sezonunun ilk çekimini Paris'te gerçekleştirdik. Sezonun en gözde parçalarını Hollandalı modelimiz Ymre Stiekema giydi. Güzelliğiyle tüm ekibi şaşkına çeviren Ymre, 4 derecede yaz kombinlerini son derece profesyonelce taşıdı ve ortaya Fransız klasiği bir mimariye sahip kült otel Fouquet's'de gerçekleşen farklı bir çekim çıktı.

Dışarıda kuzeyin keskin soğuğu ve aşırı parlak gün ışığı, içeride kırmızı kadifeler ve şamdanlarla dekore edilmiş bir ambiansın kontrastlığını sayfalarımızda hissedebilirsiniz. Kapak kızımız, nanoteknoloji okuyan Danimarkalı Nadja Bender, Tom Schirmacher'in objektifinde adeta 70'lerde bir Jerry Hall! Yepyeni look'lar ve ürünlerle dolu, adeta şekerci dükkanını andıran sayımızla sizi başbaşa bırakıyorum…